uitbreiden zakelijk Engelse woordenschat

Zo verbeter je jouw zakelijk Engelse woordenschat!

Misschien heb je als business professional of ondernemer al wel gemerkt dat, als je tijdens je werk Engels spreekt, je andere woorden gebruikt dan het Engels dat je ziet op televisie wanneer je een serie of film kijkt. Dat komt natuurlijk omdat je op zakelijk gebied veelal gebruikt maakt van business English in plaats van algemeen Engels. Het verschil tussen business English en algemeen Engels zit ‘m voor een groot deel in het woordgebruik. Op je werk houd je je nu eenmaal bezig met dingen zoals overleggen, overtuigen, onderhandelen, en noem maar op. Voor zulke en andere werkgerelateerde skills zul jij specifieke Engelse woorden vaker, of juist helemaal niet gebruiken. Om goed uit de voeten te komen met je zakelijk Engels is het daarom belangrijk om doelbewust aan de slag te gaan met het uitbreiden van je zakelijk Engelse woordenschat.

Maar hoe kun je dit nu het beste doen? In deze podcast deel ik een aantal tips & tricks met je, waardoor jij op een goede manier aan de slag kunt gaan met het uitbreiden van je zakelijke Engelse woordenschat. Want als het dan moet, kun je het beter zo effectief mogelijk aanpakken, toch!?

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zo verbeter je jouw zakelijk Engelse woordenschat! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast over het uitbreiden van je zakelijk Engelse woordenschat te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

uitbreiden zakelijk Engelse woordenschat 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *