zakelijk engels sollicitatiegesprek

Zo leid je een zakelijk Engels sollicitatiegesprek! (deel 2)

Als interviewer in een sollicitatiegesprek is het van belang dat je doelbewust op zoek gaat naar potentiële nieuwe werknemers. Als de verantwoordelijkheid om een goede match te vinden in jouw handen ligt is het belangrijk om dat bij een zakelijk Engels sollicitatiegesprek op een goede manier aan te pakken.

Vandaag ga ik nog dieper in op de vraagstelling in een interview. Zoals ik vorige keer aangaf zijn er namelijk meer soorten vragen die erg relevant zijn wanneer je een sollicitatie leidt, zoals stress questions en hypothethical questions. En, waar een vraag is, is een antwoord. Daarom vertel ik je in deze podcast ook welke antwoorden je kan verwachten en hoe je hierop reageert.

🔗 Deel 1 gemist? Klik hier voor de popcast: Zo leid je een zakelijk Engels sollicitatiegesprek! (deel 1).

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zo leid je een zakelijk Engels sollicitatiegesprek! (deel 2) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

zakelijk Engels sollicitatiegesprek 

📅 Wil je je Engelse sollicitatiegesprek voorbereiden met een professional?

Dat kan! Speciaal hiervoor is de Bite Size Boost, een kort traject van 4 uur om je klaar te stomen voor dat ene belangrijke doel. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Klik hier voor meer info of om je meteen aan te melden voor een Bite Size Boost.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *