Kritiek in het Engels

Zo ga je met kritiek om – like a pro

Goed met kritiek omgaan is iets wat we allemaal moeten leren, denk aan prestatiebeoordelingen of tijdens vergaderingen. Niet alleen omgaan met kritiek is soms lastig, op de juiste manier kritiek geven is ook erg belangrijk. In deze podcast hoor je tips en voorbeelden voor kritiek in het Engels, zowel geven als ontvangen.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zo ga je met kritiek om – like a pro, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

šŸŽ§ Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

kritiek in het Engels 

šŸš€ Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieƫn om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *