ziek werk engels

Ziek zijn op de Werkvloer

Nu het griepseizoen voor de deur staat, valt het te verwachten dat jij of een van je collega’s ziek is. Ondanks dat je hier totaal niet op staat te wachten, valt er soms niet aan te ontkomen. In deze podcast komen verschillende tips en voorbeelden voorbij over hoe je situaties rondom ziek zijn het beste kan aanpakken in het Engels. Denk bijvoorbeeld aan het afmelden voor werk op een professionele manier, verschillende insights over griep en ziek zijn in de Engelse taal, en begripvol reageren op een ziekmelding.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Ziek zijn op de Werkvloer, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

ziek werk engels 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *