nee zeggen engels

Zeg ja tegen nee zeggen!

Heel veel mensen vinden het lastig om nee te zeggen, met name op de werkvloer. Het is natuurlijk niet zo dat je niet wíl helpen, maar soms heb je het zelf simpelweg te druk om iemand te hulp te schieten. Natuurlijk is je steentje bijdragen soms belangrijk om een leuke en collegiale werknemer te zijn, maar onthoud dat nee zeggen op z’n tijd ook erg belangrijk is. Als je namelijk te veel hooi op je vork neemt heeft dat alleen invloed op jouw werkprestaties, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. In deze podcast ga ik aan de slag met ‘nee’ zeggen. Hoe doe je dat nou op een duidelijke, eerlijke, en vastberaden manier, nee zeggen in het Engels?

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zeg ja tegen nee zeggen! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

nee zeggen engels 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *