Zakelijke correspondentie Engels

Do’s & don’ts in zakelijke correspondentie Engels

Wat is nu de juiste communicatiewijze in zakelijke correspondentie? Wat kan wel, wat kan niet, en natuurlijk vooral: hoe zit dat in het Engels? Zakelijke Engelse contacten zijn overal. Denk maar eens aan buitenlandse leveranciers, internationale conferenties of natuurlijk Engelssprekende klanten of collega’s. Het aftasten van wat wel en niet geschikt is in zakelijke Engelse correspondentie kan soms lang duren, en daarom wil ik je een eind op weg helpen met 5 do’s en don’ts in zakelijke correspondentie Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Do’s & don’ts in zakelijke correspondentie Engels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse netwerkvragen 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *