Engelse woorden geen Nederlands woord

Wist jij dat er een woord is voor…

Wist jij dat de Engelse taal veel meer woorden heeft dan de Nederlandse taal? Hierdoor zijn er veel woorden voor bepaalde begrippen, situaties, en gevoelens, waar wij in het Nederlands geen woord voor hebben. Engelse woorden waar geen Nederlands woord voor is. In deze podcast ga ik een aantal Engelse woorden met je behandelen die je misschien nog niet kent. Zo besteed je niet alleen je tijd aan een leuke en interessante podcast, maar vergroot je ook nog eens je Engelstalige woordenschat!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Wist jij dat er een woord is voor… maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse woorden geen Nederlands woord 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *