swot analyse engels

Why you need to know your company’s strengths and weaknesses!

SWOT analyse in het Engels. Als ik vraag: wat zijn de sterke punten van jouw bedrijf? Schieten er dan direct een aantal aspecten bij je te binnen? Of misschien juist als ik het tegenovergestelde aan je vraag. Wat zijn de minst sterke of zelfs zwakke punten van jouw bedrijf? Geen zorgen als je na het horen van deze vraag ook antwoord zou kunnen geven. Het is namelijk heel belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de sterke en zwakke kanten van je bedrijf.

Waarom? Als je dit goed voor ogen hebt, kun je op een doelgerichte manier de tools gebruiken die voor jouw bedrijf werken. Daarnaast heb je een beter inzicht op welke beslissingen belangrijk zijn voor jouw bedrijf, en heb je een duidelijker beeld welke bedrijfsstrategie bij jouw bedrijf past. Lucky you, er bestaat namelijk een analyse die je perfect kunt gebruiken voor het in kaart brengen van die sterke en zwakke punten. Deze bespreek ik in deze podcast met je, inclusief Engelse key terms, zodat jij deze analyse kunt toepassen op jouw bedrijf!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Why you need to know your company’s strengths and weaknesses! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse netwerkvragen 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *