formeel engels taalgebruik

When and How to be Formal (or not!)

Deze podcast gaat in detail in op formaliteit in het Engels. Wanneer wordt iets bijvoorbeeld gezien als formeel Engels taalgebruik, en wanneer juist niet? En hoe zorg je er zelf voor dat je je Engelse taalgebruik aanpast aan de situatie waarin je je bevindt? Ook zal aan bod komen dat woordkeuze een belangrijke factor is op het gebied van formaliteit. Daarom vandaag voor jou: When and How to be Formal (or not!) over formeel Engels taalgebruik.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: When and How to be Formal (or not!) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

formeel Engels taalgebruik 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *