Zoom meeting begint

Wachten tot een Zoom meeting begint

Je bent keurig op tijd, misschien zelf wel iets te vroeg, de camera’s staan aan, maar er is niemand die wat zegt. Durf jij je mond dan open te doen terwijl je wacht tot de Zoom meeting begint? If so heb ik een aantal zinnen die je zou kunnen gebruiken om in gesprek te komen. Ter inspiratie. Als er niets bij is dat geschikt is voor jouw situatie, kun je misschien een aantal woorden vervangen.

Mix & match met deze 10 Engelse zinnen!

The Business English Snack

Deze aflevering: Wachten tot een Zoom meeting begint maakt deel uit van de serie: 🍿 The Business English Snack, met als host Anneke Drijver.

🎬 video & 🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om naar deze aflevering te kijken of luisteren: YouTube, SoundCloud, Spotify of iTunes.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar deze afdeling te kijken en/of luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: 🍿 The Business English Snack. De afleving is te beluisteren op SoundCloud, Spotify of iTunes en te bekijken op YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

 

TIP

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen om beter in het Engels te communiceren? Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod dat vooral heel praktijkgericht is. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Maar je kunt ook direct een – vrijblijvende – afspraak maken door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *