vreemde taal leren makkelijker

Vreemde taal leren? Zo maak je het makkelijk(er)!

Twee weken geleden heb ik je in deze podcast een aantal factoren gegeven die antwoord geven op de vraag waarom is een vreemde taal leren zo moeilijk? Kijkende naar de factoren die in die podcast behandeld zijn, is het helemaal niet zo raar dat je misschien wat moeite hebt met het onder de knie krijgen van het Engels. Maar hoe kan je het leerproces nou wat makkelijker maken? Dat vertel ik je in deze podcast!

šŸ”— In de podcast vertel ik je tevens over de blog Verbeter je Engels met deze 4 language learning apps die een tijdje geleden online is gekomen. Om deze blog te lezen, klik je hier.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Vreemde taal leren? Zo maak je het makkelijk(er)! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

šŸŽ§ Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

vreemde taal leren makkelijker 

šŸš€ Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieƫn om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *