varieties of English

Varieties of English

Een aantal weken terug hebben we naar verschillende Britse accenten gekeken in BRITISH ACCENTS BREAK en hoe onverstaanbaar, en vaak grappig, deze kunnen zijn. Er zijn natuurlijk nog veel meer varieties of English, dus deze week gaan we lekker ontspannen met Engelse accenten van over de wereld.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Australian


Komiek Adam Hills neemt het Australische accent onder de loep.

Long Island en Australian

Margot Robbie, een Australische actrice, doet hier een Long Island accent wat ze ook in de film Wolf of Wallstreet heeft.

Canadian

In deze clip van How I Met Your Mother spreekt Robin in het herkenbare Canadese accent.

Irish

In dit interview met Saoirse Ronan legt ze uit hoe mensen denken dat ze een Iers accent moeten doen en hoe het echt moet.

Wil jij ook aan je Engelse uitspraak gaan werken, maar weet je niet hoe? In het e-boek IMPRESS met je Engelse uitspraak gaan we dieper in op hoe je van je Nederlandse uitspraak afkomt en zet je je eerste stap op weg naar een professionelere uitspraak van het Engels.

Wat vind jij van deze accenten, zijn ze allemaal te verstaan? Heb je een favoriet? Deel het met ons in een reactie hieronder.

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *