Vakgebiedspecifieke mini-woordenboeken Engels

Vakgebiedspecifieke mini-woordenboeken Engels

Heel vaak hoor ik dat mensen moeite hebben met gerichte Engelse woordenschat. Daarmee bedoel ik alle woorden die in een specifieke situatie gebruikt worden, zoals Engels vakjargon. Dit is eigenlijk heel logisch, want op de middelbare school leer je (bijna) geen specifieke Engelse termen, maar juist algemene woorden en zinnen die in alledaagse situaties gebruikt kunnen worden. Het is dus helemaal niet zo gek als jij op je werk af en toe vastloopt omdat je eigenlijk op zoek bent naar specifieke termen die juist gebruikelijk zijn binnen jouw vakgebied.

BETER IN HET ENGELS COMMUNICEREN?

Ontdek hoe je je zakelijk Engels zo snel mogelijk up-to-speed krijgt voor jouw rol, functie en werksituatie.

Bij Improve your Business English kunnen wij je helpen met het verbeteren van je woordenschat. Om daar mee te beginnen zet ik in dit artikel alle voorgaande mini-woordenboek blogs op een rijtje! Hierin wordt het belangrijkste vakjargon per beroep of onderwerp duidelijk op een rijtje gezet. Ben je na het bekijken van deze mini-woordenboeken benieuwd geworden naar een andere manier om jouw woordenschat te verbeteren? Lees onder de woordenboeken dan wat over de verschillende cursussen en trainingen van Improve your Business English!

Mini-woordenboeken

Mini-woordenboek duurzaam ondernemen in het Engels

Mini-woordenboek zakelijk Engelse uitdrukkingen (deel 1)

Mini-woordenboek zakelijk Engelse uitdrukkingen (deel 2)

Mini-woordenboek projectmanagement termen

Mini-woordenboek Engels op reis

Mini-woordenboek Engelse CV woorden

Wall Street woordenboek

Mini-woordenboek Engels voor HRM & Personeel en Organisatie

Mini-woordenboek Engelse computertermen

Mini-woordenboek Engelse productomschrijving

Mini-woordenboek milieubewuste uitspraken

Mini-woordenboek onderhandelen in het Engels

Mini-woordenboek Engelse politieke termen (letter A)

Zit hier een mini-woordenboek tussen die jij kan gebruiken om je zakelijk Engels te upgraden, of ben je benieuwd naar een mini-woordenboek over een ander onderwerp of beroep? Ik hoor het graag van je in de reacties!

Ben je op zoek naar gerichtere hulp met het verbeteren van jouw Engelse woordenschat? Misschien is de online training Improve your Vocabulary dan wel iets voor jou. Meer weten? Klik dan hier of op de naam van de training. Ga je liever aan de slag met behulp van een taalcoach? Dan zou je eens op onze site naar het aanbod in Personal Coaching of een Bite Size Boost kunnen kijken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *