Vakgebiedspecifieke mini-woordenboeken Engels

Vakgebiedspecifieke mini-woordenboeken Engels

Heel vaak hoor ik dat mensen moeite hebben met een gerichte Engelse woordenschat. Daarmee bedoel ik alle woorden die in een specifieke situatie gebruikt worden, zoals Engels vakjargon. Dit is eigenlijk heel logisch, want op de middelbare school leer je (bijna) geen specifieke Engelse termen, maar juist algemene woorden en zinnen die in alledaagse situaties gebruikt kunnen worden. Het is dus helemaal niet zo gek als jij op je werk af en toe vastloopt omdat je eigenlijk op zoek bent naar specifieke termen die juist gebruikelijk zijn binnen jouw vakgebied.

BETER IN HET ENGELS COMMUNICEREN?

Ontdek hoe je je zakelijk Engels zo snel mogelijk up-to-speed krijgt voor jouw rol, functie en werksituatie.

Bij Improve your Business English kunnen wij je helpen met het verbeteren van je woordenschat. Om daar mee te beginnen zet ik in dit artikel alle voorgaande mini-woordenboek blogs op een rijtje! Hierin wordt het belangrijkste vakjargon per beroep of onderwerp duidelijk op een rijtje gezet. Ben je na het bekijken van deze mini-woordenboeken benieuwd geworden naar een andere manier om jouw woordenschat te verbeteren? Lees onder de woordenboeken dan wat over de verschillende cursussen en trainingen van Improve your Business English!

Vakgebiedspecifieke mini-woordenboeken Engels

πŸ”— Mini-woordenboek duurzaam ondernemen in het Engels

πŸ”— Mini-woordenboek zakelijk Engelse uitdrukkingen (deel 1)

πŸ”— Mini-woordenboek zakelijk Engelse uitdrukkingen (deel 2)

πŸ”— Mini-woordenboek projectmanagement termen

πŸ”— Mini-woordenboek Engels op reis

πŸ”— Mini-woordenboek Engelse CV woorden

πŸ”— Wall Street woordenboek

πŸ”— Mini-woordenboek Engels voor HRM & Personeel en Organisatie

πŸ”— Mini-woordenboek Engelse computertermen

πŸ”— Mini-woordenboek Engelse productomschrijving

πŸ”— Mini-woordenboek milieubewuste uitspraken

πŸ”— Mini-woordenboek onderhandelen in het Engels

πŸ”— Mini-woordenboek Engelse politieke termen (letter A)

Hopelijk zit hier een mini-woordenboek tussen dat jij kunt gebruiken om je zakelijk Engels te upgraden. Is dat niet het geval? Laat hieronder dan weten of er een onderwerp of beroep is dat jij graag terug ziet in ons volgende mini-woordenboek.

πŸ“’ Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *