Engelse luisterboeken

Eenvoudig je uitspraak verbeteren door Engelse luisterboeken!

Ik heb goed nieuws voor je, als jij bezig bent met het verbeteren van je Engelse uitspraak! Eén van de belangrijkste manieren om aan je uitspraak te werken, is het vertrouwd raken met de taal door er constant door ‘gevoed’ te worden. Films en series kennen we al, maar ben jij al bekend met Engelse luisterboeken?

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Engelse luisterboeken

 
Als leerder van het Engels ben je constant op zoek naar nieuwe, makkelijkere manieren om je uitspraak te verbeteren. Want hoe goed je een taal ook denkt te kennen, de uitspraak kan toch een valkuil zijn die ervoor zorgt dat er altijd een stuk onzekerheid rondom de taal blijft zitten. En dan zul je nooit met gemak Engels kunnen spreken!

De oplossing: Engelse luisterboeken!

En wat is er nu fijner dan ontspannen te luisteren naar een mooie Engelse stem die jou een verhaal van de bekendste schrijvers – Dickens, Swift of Wilde – voorleest? Naast dat je Engelse luisterboeken natuurlijk ook gewoon kunt kopen, heeft de BCC sinds kort gratis (!) een aantal Engelse luisterboeken online gezet! De luisterboeken zijn verdeeld in verschillende episodes, zodat je ook even snel tussendoor kunt luisteren en dan makkelijk weet bij welke episode je gebleven bent. Daarnaast zijn de episodes downloadbaar en kun je zelfs een PDF downloaden om makkelijk mee te kunnen lezen. Ook worden moeilijke en onbekende woorden aan het einde van de PDF uitgelegd.

Zoals je merkt is dit dus speciaal bedoeld voor leerders van het Engels en is er net iets meer aandacht aan besteed dan aan een normaal luisterboek. Via deze link kun jij de gratis online bibliotheek met Engelse luisterboeken vinden!

Welk boek staat bovenaan jouw lijstje met Engelse luisterboeken? Ik ben benieuwd of je nog aanraders hebt!

Personal coaching voor je uitspraak?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reacties (7)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *