Eenvoudig je uitspraak verbeteren door Engelse luisterboeken!

Ik heb goed nieuws voor je, als jij bezig bent met het verbeteren van je Engelse uitspraak! Eén van de belangrijkste manieren om aan je uitspraak te werken, is het vertrouwd raken met de taal door er constant door ‘gevoed’ te worden. Films en series kennen we al, maar ben jij al bekend met Engelse luisterboeken?

HOW TO SPEAK ENGLISH WITH EASE

Ontdek hoe je je zakelijk Engels zo snel mogelijk up-to-speed krijgt voor jouw rol, functie en werksituatie.

Als leerder van het Engels ben je constant op zoek naar nieuwe, makkelijkere manieren om je uitspraak te verbeteren. Want hoe goed je een taal ook denkt te kennen, de uitspraak kan toch een valkuil zijn die ervoor zorgt dat er altijd een stuk onzekerheid rondom de taal blijft zitten. En dan zul je nooit met gemak Engels kunnen spreken!

De oplossing: Engelse luisterboeken!

En wat is er nu fijner dan ontspannen te luisteren naar een mooie Engelse stem die jou een verhaal van de bekendste schrijvers – Dickens, Swift of Wilde – voorleest? Naast dat je Engelse luisterboeken natuurlijk ook gewoon kunt kopen, heeft de BCC sinds kort gratis (!) een aantal Engelse luisterboeken online gezet! De luisterboeken zijn verdeeld in verschillende episodes, zodat je ook even snel tussendoor kunt luisteren en dan makkelijk weet bij welke episode je gebleven bent. Daarnaast zijn de episodes downloadbaar en kun je zelfs een PDF downloaden om makkelijk mee te kunnen lezen. Daarnaast worden moeilijke en onbekende woorden aan het einde van de PDF uitgelegd. Zoals je merkt is dit dus speciaal bedoeld voor leerders van het Engels en is er net iets meer aandacht aan besteed dan aan een normaal luisterboek. Via deze link kun jij de gratis online bibliotheek met Engelse luisterboeken vinden!

Personal coaching voor je uitspraak?

Wil je toch liever persoonlijke begeleiding als het gaat om het verbeteren van jouw Engelse uitspraak, bijvoorbeeld omdat je graag direct feedback wilt? Maak dan binnenkort nog een afspraak voor onze personal coaching!

Welk boek staat bovenaan op jouw lijstje met Engelse luisterboeken? Ik ben benieuwd of je nog aanraders hebt!

Reacties (7)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *