World Class Presentation

Sta jij binnenkort in the spotlight met een Engelse presentatie of speech? En wil je met impact spreken en tegelijkertijd relaxt overkomen, maar weet je niet hoe?

Let me show you how!

Warm regards,
Anneke Panella-Drijver

improve-video-kleyn

World class presentation

Hoe zou je het vinden om tijdens die ene toekomstbepalende Engelse presentatie of speech je boodschap precies zo over te brengen zoals hij bedoeld is? Zodat iedereen jouw intentie begrijpt en jij exact bereikt wat je voor ogen hebt?

Hoe zou het voelen om dit moment, jouw moment, volledig te benutten? Dat jij vol zelfvertrouwen en overtuiging op dit podium jouw boodschap in het Engels ten gehore brengt?

Hoe zou het zijn om te weten dat alles wat je zegt goed Engels is, dat je alles hebt gecheckt en tot in detail hebt voorbereid? Zodat je goed uit de verf komt en niet twijfelt over je woorden?

50a

Is dit het moment om meer dan goed beslagen ten ijs te komen?

Misschien red je je normaal gesproken prima in het Engels, maar is het voor deze gelegenheid (nét) niet goed genoeg. Of twijfel je of je uitspraak wel goed is. Je wilt kunnen inschatten of alles goed te volgen zal zijn en het is belangrijk om je volledig op de boodschap te kunnen focussen in plaats van ook nog op het Engels?

Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken!

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we hoe we van jouw presentatie een overtuigende Engelse presentatie maken die jouw publiek raakt!

anneke-np

NO PROBLEM!
Ik zorg er persoonlijk voor dat jij straalt op dit belangrijke moment!

Hoe pakken wij dit aan?

Ik sta jou volledig ter zijde in dit proces. Dit is het plan:

  • We spreken jouw speech tot in detail door en stemmen alle punten op elkaar af. Wat wil je bereiken? Wie zijn je toehoorders? Welke taal/talen spreken ze? Hoe goed ken je hen? Wat is jouw rol? etc.
  • Ik bewerk jouw Engelse speech of presentatie zodat alles klopt qua taal, stijl en woordkeuze. Zo nodig overleg ik tussentijds met jou of met jouw medewerker.
  • Tijdens een intensieve één-op-éénsessie schaven we je speech of presentatie bij tot pure perfectie. We letten op jouw uitspraak, intonatie, houding en gebaren, maar ook op woordgrapjes, uitdrukkingen en letterlijke vertalingen.
  • Een aantal dagen later mail je mij een opname van je oefenspeech.
  • We bespreken die via Skype en zetten de puntjes op de ‘i’.
  • Ik woon de feitelijke presentatie bij, of ontvang een opname.
  • We evalueren zodat je de nieuwe kennis ook in de toekomst kunt toepassen.

Vanzelfsprekend

Natuurlijk ben ik gedurende deze periode per e-mail volledig beschikbaar voor vragen met betrekking tot jouw presentatie of speech.

Jouw investering

Jouw investering voor een Engelstalige toppresentatie bedraagt € 1.997,- (ex btw). Dit is inclusief alle sessies, tips, aanwijzingen en reistijd.

Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken!

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we hoe we van jouw presentatie een overtuigende Engelse presentatie maken die jouw publiek raakt!

Frequently asked questions

Is dit een presentatiecursus?
Nee, de focus ligt op één belangrijke presentatie of speech, maar je kunt alle geleerde technieken en tips natuurlijk ook in de toekomst inzetten.
Voor wie is dit geschikt?
Dit traject is bedoeld voor topprofessionals die een belangrijke boodschap moeten overbrengen in het Engels. Dit kan een specifieke speech zijn, maar ook de kern van een ‘standaard’ presentatie.
Hoe lang duurt dit traject?
Het kan snel, heel snel. Idealiter vinden de sessies verspreid over 5 tot 8 werkdagen plaats. Zo kun je goed oefenen en alles laten bezinken. Het kan ook over een langere periode, maar maximaal 3 weken.
Wat is er voor nodig?
Jouw volledige commitment om een topprestatie neer te zetten en een goed doordachte, maar ruwe speech of presentatie in het Engels.