Engelse spelling

7 tips om je Engelse spelling te verbeteren

Een onderdeel van vol zelfvertrouwen in het Engels kunnen communiceren is goed weten wat je wilt zeggen en hoe je iets wilt zeggen. En om te weten hoe je iets wilt zeggen, is weer een goede kennis nodig van de taal en de regels die daarbij horen. Als je de spellingsregels kent, kun je met meer gemak Engelse teksten schrijven. Daarom hoor je in deze podcast 7 tips die je helpen om je Engelse spelling te verbeteren.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: 7 tips om je Engelse spelling te verbeteren, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse spelling 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *