Testimonials

christophe-francois
Christophe Francois
Chief of Staff, AVG

“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation and always helpful in following up on specific topics or extra info around a word, phrase or grammar.”

miele-referentie
Miele Nederland B.V.

“Anneke weet je met haar wijze van trainen te enthousiasmeren om je verder te verdiepen in de Engelse taal. Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items als ‘’Impress met je Engelse e-mail’’ en ‘’Impress met je Engelse presentatie’’ sluit ze aan bij mijn zakelijke behoefte. Echt top en aan te bevelen als je jouw zakelijke performance op het vlak van de Engelse taal direct en praktisch wilt verbeteren”
-Eric Steffers, Servicemanager Professional (B2B)

merford
Adrienne Vertooren
Managing Director, Merford

“Anneke legt op een duidelijke manier de grammatica uit en maakt haar lessen door veel interactie leuk om te doen.”

Interface
Daniëlle Verschuur
Finance Director EMEA, Interface

“Anneke trained the Accounting department of our Financial Shared Service Center to improve on their English. She trained them both in grammar as well as conversation.
The team experienced Anneke as a professional trainer who is able to adapt to several levels of proficiency, and with a good sense of humor: their evaluations were very positive.
And the results were there as well. To share an example of the outcome: one of the employees, who used to be quite hesitant in calling his international colleagues, now picks up the phone more confident and calls them in case of unclarities.”

AVG-referentie
AVG Technologies

“My experience with Anneke is nothing but positive. I was looking for a hands on teacher to take some of my colleagues under the wings and focus on the development of their Business English.
This is very successful and happy that we are still working with Anneke on a regular basis.”
-Nicky Janmaat-Piepers, HR Business Partner

Translink-referentie
Trans Link Systems

“De training van Anneke heeft er binnen mijn team voor gezorgd dat we gemakkelijker in het Engels kunnen communiceren met onze klanten. Door de afwisseling tussen theorie en het oefenen met praktijkvoorbeelden werd de training erg levendig en afwisselend. Hetgeen we geleerd hebben in de training konden we vrijwel direct toepassen in het dagelijkse contact met onze klanten.”
-Laura Domenie, Team Manager

herman
Herman de Jonge
Algemeen Directeur, Unit 4

“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrijfvaardigheid was door het weinige gebruik niet van voldoende niveau. Zodoende heb ik bij Improve Your Business English een aantal Engelse lessen gevolgd. Een introductieles bracht de zwakke plekken snel aan het licht. Door de gerichte aanpak en het maatwerk tijdens de lessen werden deze efficiënt aangepakt. Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen.”

dekra
Expert Mechanica, Dekra Rail
(voorheen Plurel)

“Ik heb gemerkt dat ook als je denkt dat je het Engels vrij goed beheerst, je van deze cursus toch nog een hoop opsteekt.”
-Mark Linders

“Er zijn best veel kleine aandachtspunten die mij in de praktijk niet meer opvallen, maar ik wel fout deed. Tot deze sessie!”
-Maarten Roberts

Linda
Linda van Gelderen-Immink
Doortastende & accurate PA/
Projectcoördinator

“In 2016 heeft Anneke mij geholpen om mijn Engels op te krikken, om mij voor te bereiden op een klus in het buitenland. Ik was ‘bang’ om te praten, ‘bang’ om fouten te maken in de rapportages die ik moest gaan schrijven. De conversaties, de rustige manier van uitleggen en de superfijne online oefeningen hebben mij zeker geholpen. Anneke verstaat haar vak en is daarnaast een heel warme dame! Thank you Anneke, you gave me the boost!”

brigitte
Brigitte van Lingen
Directeur/Eigenaar Brivali
– importeur van ePAD’s

“Wat een uitkomst zo’n korte taalcursus op maat! Anneke gaf op een ongedwongen manier les, maakte gebruik van modern materiaal en heeft de lessen op mijn persoonlijke behoefte aangevuld. Super!”

grand-gotel-karel-v
Grand Hotel Karel V

“Leuke training waarmee je snel veel voorkomende fouten herkent. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en het zet je weer aan het denken.”
-Bart Beijer, Front Office Manager

“De training gaat nog eens over de basisregels en herhaalt wat je misschien vergeten bent. In groepsverband kun je nog eens oefenen. Mrs. Panella-Drijver’s kennis is uitstekend en interessant en ze zorgt voor een ontspannen en leuke dag.”
-Pauline Todd, Chef de Rang,

arno
Arno Raaijmakers
Operations Manager
Averda (Dubai)

“Door verschillende facetten zoals theorie, schrijven, lezen en spreken in de training te combineren werd mijn kennis op een leuke manier op een hoger niveau gebracht.”

mammoet
Mammoet

“Deze training zorgt ervoor dat veel twijfels worden weg genomen bij het schrijven van een tekst; zodat je je kan concentreren op de daadwerkelijke inhoud van de tekst.”
-Niek te Morsche, Engineer (design)

“Duidelijke, rustige training. Goede uitleg. Materiaal is simpel, maar oh zo handig! De oefeningen kort maar to the point!”
-Annemarie Boonstoppel, Back Office Assistant

dick
Dick Kits
Eigenaar/Directeur
Kroese Kits
Private Care and Nursing.

“Een woordje over de grens spreken krijgt opeens een andere dimensie als het zakelijk wordt. Dat ervoeren wij bij toename van contacten met ‘internationale’ cliënten. Op zo’n moment zoek je een adequate oplossing. En dan kom je bij Anneke van Improve Your Business English uit. In korte tijd snel vorderingen maken, dat vak verstaat zij. Chapeau Anneke!”

greet
Greet Roeland
Natuurgeneeskundig
Therapeutebij Gerode
Praktijk voor Natuurgerichte
Therapie en Training

“Anneke geeft les op een gedegen manier met persoonlijke aandacht. Ik heb een opfriscursus Engels bij haar gevolgd en kan haar van harte aanbevelen!”

sab
SAB Profiel

“Een echte boost op de kleine, maar o zo handige regeltjes.”
-Wilco van Rossum, ICT support specialist

“De bekende foutjes die de Nederlanders maken – en ik dus ook – weer herhaald.”
-Nancy Mulder, Sales Representative, SAB Profiel

marianne
Marianne Alfenaar
Assistant at EFET

“In april deelgenomen aan de training How to avoid common mistakes in English. Anneke is een uitstekende trainer die het persoonlijke zeer belangrijk vindt. De groep had verschillende behoeftes, maar daar kan zij zeer goed mee omgaan. Een plezierige, leerzame dag. Zeker een aanrader.”

van-riet
Van Riet Material
Handling Systems

“In de Instant English Boost zaten veel tips waar ik wat aan heb, dus blij mee. :-)”
-Angelo Willemse, Purchaser

“Het is fijn om de grammatica weer op te halen, je merkt dat het vervlogen is.”
-Monique van Velsen-van Rooijen

ruben
Ruben Verlangen
Docent Mets Center,
Ambulance verpleegkundige
RAVU, Utrecht

“Prima ervaring met de cursus Engels bij Improve Your Business English. Docent weet goed aan te sluiten en te anticiperen op je leerbehoefte.”

referentie-kleyn
Dave Nijssen
Kleyn Trucks

“Als managing director van de Kleyn Group reis ik de hele wereld over. Tot voor kort was mijn presentatie wat houterig en zeker niet perfect, maar vandaag de dag gaat het presenteren in het Engels mij, dankzij Anneke, een stuk soepeler af.”