telefoneren in het Engels

Telephoning Tips (Part 1)

Als business professional komt het vast maar al te vaak voor dat je aan het telefoneren bent. Sommige mensen gaat telefoneren in het Engels heel makkelijk af, terwijl andere mensen het liever uit de weg gaan. Bij welke groep je ook hoort, het is niet verkeerd om je bewuster te worden van de manier waarop jij telefoneert. Wist je namelijk dat je met best veel verschillende zaken rekening kunt houden om een telefoongesprek nog prettiger te maken? Zowel voor jezelf, maar ook voor degene waarmee je telefoneert. In deze podcast ga ik een aantal telephoning tips met je bespreken die te maken hebben met het verbeteren van de communicatie. Deze telephoning tips zullen ervoor zorgen dat jij op een betere en professionele manier kunt telefoneren

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Telephoning Tips (Part 1) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

telefoneren in het Engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *