☀️ Business English summer school


Is de zomer voor jou extra druk of juist hét moment om je Engels een summer boost te geven, zodat je in september dat blèh-gevoel over je Engels kwijt bent?

Voel jij dat je Engels écht wel een extra boost kan gebruiken, zodat het professioneler klinkt en minder Hollands? Dan nodig ik je graag uit om mee te doen aan de Business English Summer School.

Tijdens de Business English Summer School leer je door middel van 4 online Masterclasses en 2 online één-op-één sessies genuanceerder, krachtiger, professioneler en correcter communiceren in het Engels.

Lees hieronder verder over wat we precies gaan doen en vooral hoe het jou gaat helpen om je Engels een flinke boost te geven. Enne, we houden er natuurlijk rekening mee dat je deze zomer een poosje op vakantie bent. 🏖️

Zij gingen je voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
ValegisBusiness English Summer School

Een zomerse boost voor jouw Engels 🛟

Wat is het?🍉 4 MasterClasses

De vier online Masterclasses zijn gericht op het verbeteren van jouw Engelse mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je leert hoe je niet puur alleen de info overbrengt, maar hoe je dit krachtig en genuanceerd doet.

Elke Masterclass heeft een ander thema. De thema's zijn: genuanceerder, professioneler, krachtiger & correcter. Alle sessies worden opgenomen en zijn terug te kijken. Omdat deze summer school in de zomer is ga ik er vanuit dat je minimaal een keer niet kunt deelnemen. De Masterclasses duren een uur en bestaan uit praktijkgerichte theorie, duidelijke uitleg en oefeningen, zodat je ook echt weet hoe je alles wat je leert kunt toepassen. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

🍉 2 individuele sessies

Tevens krijg je 2 individuele sessies. De een-op-een personal coaching sessies zijn op maat, speciaal voor jou. 2 sessies via Zoom van 60 minuten. (twv 140,- per uur.)

Je kunt deze sessies inzetten hoe je wilt en waar je het meeste behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld om je uitspraak te verbeteren, een presentatie voor te bereiden, grammatica, conversatie, het opbouwen van zelfvertrouwen. Is helemaal up to you!

De enige voorwaarde is dat de twee sessies voor oktober ingepland en afgenomen moeten zijn. (Je hebt hier dus 3 hele maanden de tijd voor.)

More details☀️ Voor wie?

De Business English Summer School is voor professionals die zich in het Engels best redden, maar die weten, tot in hun tenen voelen, dat het beter kan. Je gebruikt je Engels, maar er valt echt nog winst te behalen.

Het is niet voor absolute beginners of pro's. Wel voor jou, als je regelmatig in het Engels communiceert of dit nu intern of extern is.

Bijvoorbeeld in HR, wanneer je trainer/coach of sales manager bent, in de export werkt of in een internationale omgeving als ondernemer.


☀️ WANNEER?

De Masterclasses zijn op 11 juli, 25 juli, 8 augustus en 22 augustus. Dit zijn dinsdagen van 09:00 tot 10:00.
Alles wordt opgenomen. Je kan de Masterclasses zo vaak terugkijken als je wilt.


☀️ PRIJS
De prijs is 395,- ex btw. Je ontvangt hiervoor een factuur.


☀️ AANMELDEN?
Klik op de oranje button hieronder om je gegevens in te vullen. Heb je vragen? Stuur een mail naar: anneke@iybe.nl


Meer info over de Masterclasses in bovenstaande video.

Personal Coaching - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Saskia Maarse - Intercultureel spreker en auteur
Een aanrader dus!
"Ik heb Anneke benaderd omdat ik mijn workshops en lezingen over (zakelijke) cultuurverschillen steeds vaker in het Engels geef. Hoewel we vaak denken dat we een heel eind komen met ons (school) Engels is het toch fijn als er kritisch naar wordt geke ...
Lees meer
Saskia Maarse - Intercultureel spreker en auteur
Steffen Hendriks - Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group
Anneke is kundig en professioneel in haar vak
"De afgelopen maanden heb ik het personal coaching traject gevolgd bij Anneke Drijver. Na mijn studie ervaarde ik dat mijn Engels grammatica verslechterde tijdens het spreken en schrijven. In navolging daarop ben ik in contact gekomen met Anneke en h ...
Lees meer
Steffen Hendriks - Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group