☀️ Business English summer school

summer school

Is de zomer voor jou extra druk of juist hét moment om je Engels een summer boost te geven, zodat je in september dat blèh-gevoel over je Engels kwijt bent?

Voel jij dat je Engels écht wel een extra boost kan gebruiken, zodat het professioneler klinkt en minder Hollands? Dan nodig ik je graag uit om mee te doen aan de Business English Summer School.

Tijdens de Business English Summer School leer je door middel van 3 online Masterclasses genuanceerder, krachtiger en professioneler communiceren in het Engels.

Lees hieronder verder over wat we precies gaan doen en vooral hoe het jou gaat helpen om je Engels een flinke boost te geven. Enne, we houden er natuurlijk rekening mee dat je deze zomer een poosje op vakantie bent. 🏖️

Zij gingen je voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
ValegisBusiness English Summer School

Een zomerse boost voor jouw Engels 🛟

Wat is het?🍉 3 MasterClasses

De drie online Masterclasses zijn gericht op het verbeteren van jouw Engelse mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je leert hoe je niet puur alleen de info overbrengt, maar hoe je dit genuanceerd, professioneel en krachtig doet.

Elke Masterclass heeft een ander thema. De thema's zijn: genuanceerder, professioneler & krachtiger. Alle sessies worden opgenomen en zijn terug te kijken. Omdat deze summerschool in de zomer is ga ik er vanuit dat je mogelijk een keer niet kunt deelnemen. De Masterclasses duren een uur en bestaan uit praktijkgerichte theorie, duidelijke uitleg en oefeningen, zodat je ook echt weet hoe je alles wat je leert kunt toepassen. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

🍉 Voor wie?

De Business English Summer School is voor professionals die zich in het Engels best redden, maar die weten, tot in hun tenen voelen, dat het beter kan. Je gebruikt je Engels, maar er valt echt nog winst te behalen.

Het is niet voor absolute beginners of pro's. Wel voor jou, als je regelmatig in het Engels communiceert of dit nu intern of extern is.

Bijvoorbeeld in HR, wanneer je trainer/coach of sales manager bent, in de export werkt of in een internationale omgeving als ondernemer.

More details☀️ WANNEER?

De Masterclasses zijn op 2 juli, 9 juli en 16 juli. Dit zijn dinsdagen van 09:00 tot 10:00.

☀️ HOE?
De masterclasses zijn te volgen via ZOOM. Live of achteraf. Al is live natuurlijk leuker! Bovendien kun je dan ook vragen stellen.

Alles wordt opgenomen. Je kunt de Masterclasses zo vaak terugkijken als je wilt.

☀️ PRIJS
De prijs is 495,- ex btw. Je ontvangt hiervoor een factuur.

⛱️ VROEGBOEKKORTING: Als je je voor 15 juni aanmeldt, ontvang je 50 euro korting!

☀️ AANMELDEN?
Klik op de oranje button hieronder om je gegevens in te vullen. Heb je vragen? Stuur een mail naar: anneke@iybe.nlMeer info over de Masterclasses in bovenstaande video.

summer school

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Saskia Maarse - Intercultureel spreker en auteur
Een aanrader dus!
"Ik heb Anneke benaderd omdat ik mijn workshops en lezingen over (zakelijke) cultuurverschillen steeds vaker in het Engels geef. Hoewel we vaak denken dat we een heel eind komen met ons (school) Engels is het toch fijn als er kritisch naar wordt geke ...
Lees meer
Saskia Maarse - Intercultureel spreker en auteur
Steffen Hendriks - Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group
Anneke is kundig en professioneel in haar vak
"De afgelopen maanden heb ik het personal coaching traject gevolgd bij Anneke Drijver. Na mijn studie ervaarde ik dat mijn Engels grammatica verslechterde tijdens het spreken en schrijven. In navolging daarop ben ik in contact gekomen met Anneke en h ...
Lees meer
Steffen Hendriks - Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group