20 april 2020 | Writer: Jonne Roelofs
Successful Meetings Part II

Successful Meetings, Part II

Dit is het tweede deel over Successful Meetings. Ik ga door op het onderwerp van vorige podcast, namelijk: de Engelse werkvergadering. Deze podcast gaat over suggesties of adviezen geven en iemand op een respectvolle manier onderbreken in het Engels. Ook vertel ik je hoe je als chairperson controle houdt over een vergadering, en hoe je goed bij de agendapunten blijft. Als laatste vertel ik je hoe je een Engelse vergadering op een zakelijke manier afsluit. Wederom wordt alles ondersteund door handige voorbeeldzinnen.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN

Gratis videotraining

Ontdek hoe jij je zakelijk Engels kunt verbeteren. Ik deel mijn 3 beste tips.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *