SPOEDCURSUS ENGELS


Wil je of moet je je zakelijk Engels binnen korte tijd naar een hoger niveau tillen omdat je het echt dringend nodig hebt?

En ik geef het toe: moeten is niet altijd een fijn woord. Maar, en I think you are with me on this, soms moet je gewoon doen wat je moet doen.

Is dat voor jou je zakelijk Engels in korte tijd eindelijk die boost geven, zodat je professioneler overkomt, sterker in je schoenen staat, en echt jezelf bent – óók als je in het Engels vergadert, overlegt, e-mailt, presenteert, of bij het koffiezetapparaat kletst met je Engelssprekende collega?

Ja, het kan gelukkig echt. Zelfs in die korte tijd. Het is namelijk absoluut mogelijk om op korte termijn intensief aan de slag te gaan om jouw Engelse taal naar een hoger niveau te tillen.

Specifiek gericht op het verbeteren van de Engelse skills die jij nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt. Geen strak omlijnde standaard training, maar een persoonlijke spoedcursus die puur en alleen ingaat op de Engelse vaardigheden die jij wilt verbeteren.

Samen met een van onze zeer ervaren taalcoaches ga je gericht te werk, maak je een plan van aanpak en benut je de tijd die er is maximaal.

Op die manier beschik je snel over de juiste handvatten om je te kunnen focussen op dat wat jij in een Engelstalige omgeving moet gaan doen. Je zult merken dat dat moeten opeens niet meer zo erg is 😉.

Wacht daarom niet (nog) langer en plan snel een vrijblijvende afspraak met ons in.

Zij gingen u voor
Spoedcursus Engels online - Dekra
Spoedcursus zakelijk Engels - Onior
Spoedcursus Engels online - whyz
Spoedcursus Engels online - I
Spoedcursus Engels online - Translink
Spoedcursus zakelijk Engels - Innovatec
Spoedcursus zakelijk Engels - Unit4
Spoedcursus zakelijk Engels - Valegis

Geheel afgestemd op jouw wensen

Snel en effectief jouw zakelijk Engels naar een hoger niveau

Twijfel je of een spoedcursus bij je past? Plan dan hier een afspraak in, en we’ll figure it out.

Waarom een spoedcursus?

Spoedcursus zakelijk Engels - Online trainingen
Let me explain…

Er kunnen heel veel redenen zijn om een spoedcursus te moeten of willen volgen.

  • Je hebt te lang gewacht, het improven van je Engels te lang uitgesteld en nu kun je er - om wat voor reden dan ook - niet meer omheen.

  • Het bedrijf waarvoor je werkt wordt overgnomen door een internationale partij.

  • Er komt plots een nieuwe functie op je pad die veel internationaler is en er wordt in het Engels ook meer van je verwacht.

As you can see, there are plenty of possible reasons.

Hoe dan ook, als Nederlander beschik je over een basiskennis van het Engels, hoe ver weggezakt deze kennis van de middelbare school ook is. En misschien heb je zelfs al eerder een rol gehad waarbij je je Engels hebt gebruikt en moet het naar een hoger level (je bent vast geen beginner!). Of misschien gaat het helemaal niet over het perfectioneren van je kennis, maar durf je niet, is het schroom en een gebrek aan ervaring.

Wat de reden ook is en wat je ook wilt bereiken, wij kunnen je hierbij helpen. Het leren van de zakelijke Engelse taal op korte termijn is mogelijk bij Improve Your Business English.

Dus het is tijd om in actie te komen. En wel nu! Dat kan met een spoedcursus zakelijk Engels.

Wat is een spoedcursus?

Speodcursus Engels - Online trainingen

Een spoedcursus is een kort intensief traject, waarmee je zo snel mogelijk op het door jouw gewenste niveau komt. Uiteraard hangt dit af van je huidige niveau Engels en de tijd die je in dit traject kunt steken.

Hoe het wordt ingevuld hangt af van jouw wensen en behoeften. Je kunt denken aan een aantal uur per week of een aantal dagdelen per week. Volg de spoedcursus Engels online of live.

Met deze intensieve cursus gaan we super gericht te werk. Wat vooral betekent dat we je klaarstomen voor de skills die jij nodig hebt of nodig denkt te hebben. We anticiperen op dat wat je te wachten staat. We houden de spoedcursus Engels live of via een online leeromgeving. Leuk en effectief jouw Engels verbeteren.

Denk hierbij aan; presenteren, vergaderen, telefoneren, overtuigen, informeren, e-mailen, rapporten schrijven.

Het kan echt van alles zijn. We zoomen in op dat wat jou het snelst het meest oplevert. Denk hierbij ook aan het verbeteren van de grammatica, het vergroten van je woordenschat en het werken aan je accent.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan via de oranje button hieronder, geheel vrijblijvend, een afspraak in.


Spoedcursus Engels - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrij ...
Lees meer
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG
Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning
“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation a ...
Lees meer
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN?

Voor jou zal het vooral belangrijk zijn dat je je in het Engels dezelfde persoon voelt als in het Nederlands. Even professioneel, even krachtig, even kleurrijk en even ad rem. Dat we dat in ieder geval benaderen is het streven.

Na deze spoedcursus zul je met zelfvertrouwen met je Engelssprekende collega’s of klanten communiceren. We stemmen deze spoedcursus zakelijk Engels geheel af op jouw eigen tempo. Natuurlijk is het doel om snel resultaat te behalen. Maar het belangrijkste is de kwaliteit. Overhaasten levert onvoldoende skills op. Wij brengen jou graag snel en effectief op het gewenste niveau. Voordat we beginnen krijg je persoonlijk advies.

Spoedcursus Engels online - Keuze

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP NOG

Verlies geen tijd en zet vandaag nog de eerste stap voor de spoedcursus zakelijk Engels. Maak een afspraak en ontdek binnen 30 minuten hoe we jouw Engels snel op het gewenste niveau krijgen. Je hoeft geen talenknobbel te hebben om binnen een korte tijd snel resultaat te boeken. Hopelijk spreken we je snel, dan kunnen we direct aan de slag om jouw zakelijk Engels een boost te geven. Maak nu direct een afspraak om kennis te maken.

Wil je meer informatie of weten welke cursus zakelijk Engels bij je past? Dat kan via de oranje button hieronder.

Yes, ik wil graag kennismaken