Engelse stijlfiguren

Slimme Stijlfiguren voor Sterke Spraak

Een stijlfiguur is het doelbewust gebruiken van bepaalde woorden waardoor je tekst of spraak een stuk levendiger wordt. In deze podcast ga ik een aantal belangrijke stijlfiguren bespreken die jij kunt toepassen in je Engelse taalgebruik. Hierdoor houd je je Engelse tekst of spraak niet alleen boeiend, maar het straalt ook nog eens professionaliteit uit! Weet jij na het beluisteren van de podcast welk stijlfiguur de titel, Slimme Stijlfiguren voor Sterke Spraak, bevat?

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Slimme Engelse Stijlfiguren voor Sterke Spraak, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse stijlfiguren 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Op pro-actieve en efficiënte wijze zelf je zakelijk Engels verbeteren? Op een manier die doable is en leuk? Dat kan!

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *