De Business English routeplanner


Ontdek - door een aantal vragen te beantwoorden - wat de juiste weg is voor jou om je zakelijk Engels snel up-to-speed of geschikt voor jouw rol te krijgen.

Speciaal voor senior business professionals en ondernemers die snel van A naar B willen!

(En, nee, dit zijn niet alleen tips maar die naar onze diensten leiden 🙄. Je kunt dit pad ook volledig zelfstandig bewandelen.)

Vul hieronder je gegevens inHoe frustrerend is het als je Engels je als senior business professional of ondernemer in de weg zit om te doen in je werk wat je moet doen? Waardoor je niet goed uit de verf komt in een internationale omgeving en je vooral niet volledig jezelf kunt zijn.

Als je iets vanaf scratch moet leren dan is het zo logisch waar je moet beginnen. Vanaf nul, maar voor een taal als het Engels, een vak dat je vroeger op school hebt gehad en een taal die je overal om je heen hoort, is dat niet zo voor de hand liggend.

Ook heb je jouw Engels niet op dezelfde wijze en op dezelfde manier ontwikkeld als je klasgenoten van vroeger. Misschien heb jij vooral Engels met Fransen gesproken, het je het alleen op vakantie gebruikt of het meer dan tien jaar niet gebruikt, maar hé dat is zeker niet hetzelfde als het overtuigen van die klant in het Engels.

Bovendien communiceer jij op heel andere momenten in het Engels dan je collega en over heel andere onderwerpen. Waar de een onderhandelt, geeft de andere presentaties, instructies of schrijft rapportages.

Wil je zo snel mogelijk van A naar B?

Volg dan de praktische routeplanner. Door een aantal vragen te beantwoorden weet je snel waar je verder kunt met je Engels en of je beter rechtsaf of linksaf kunt slaan!

Zij gingen u voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
Valegis

Reviews

Een training waarin je echt stappen kunt zetten met professioneel Engels spreken, afgestemd op je eigen behoefte
"Een training waarin je echt stappen kunt zetten met professioneel Engels spreken, afgestemd op je eigen behoefte. Ik voel me als ondernemer nu een stuk zekerder over mijn Engels als ik internationaal in gesprek ga."
Jolien -
In korte tijd heb ik een behoorlijke sprong gemaakt in het beter en meer professioneel communiceren
"Met veel enthousiasme mijnerzijds en deze van Désirée heb ik in korte tijd een behoorlijke sprong gemaakt in het beter en meer professioneel communiceren. Waar het kwartje vroeger niet viel, heeft de aanpak van Désirée mij echt geholpen."
Pascal Eijkelkamp - Sales Manager, DPSE
Professioneel georganiseerde, prettige en flexibele trainingen
"De training is heel prettig en de docente is top. Je krijgt meer zelfvertrouwen om Engels te spreken. Het is ook professioneel georganiseerd en de trainingen zijn flexibel."
Merjam -

Gratis videotraining

Cursus zakelijk Engels - Gratis video training

Wat kun jij vandaag nog doen om je zakelijk Engels te verbeteren? Ik deel mijn drie beste tips met je in een korte video. Download m hier...