Reviews

Al ruim 2.000 professionals zijn door Improve Your Business English geholpen.
Zij kunnen zich internationaal nu veel beter profileren. Benieuwd wat zij hierover zeggen?

Read this!
Judith Eversdijk - LinkedIn Trainer, Interim Marketing & Campaign Manager, Social Blooming
Judith Eversdijk
LinkedIn Trainer, Interim Marketing & Campaign Manager, Social Blooming
Judith Eversdijk
LinkedIn Trainer, Interim Marketing & Campaign Manager, Social Blooming
"Afgelopen najaar kregen mijn collega en ik de kans om in Engeland twee LinkedIn workshops te verzorgen! Super gaaf natuurlijk, maar het bracht ook wel wat onzekerheden met zich mee. Want hoe ga ik me redden in het Engels tegenover native speakers... ?

Ik bedacht me al snel dat ik me wilde laten trainen door een professional. Het boek van Anneke (Master Your Business English) had ik al een tijdje geleden besteld en de manier waarop ze dit boek had opgebouwd sprak me meteen al aan. Stap voor stap aan de slag.

Natuurlijk volgde ik haar op LinkedIn en toen de opdracht concreet werd heb ik haar benaderd. Ze maakte na een korte intake een programma op maat. Elke week hadden we of via Skype of live een sessie. Ze pakt dit op een zeer laagdrempelige manier aan. Gewoon praten in het Engels met elkaar over alledaagse dingen, maar ook samen (huiswerk) oefeningen doornemen. Ze is naast een goede trainer ook gewoon een super leuk mens! Na een paar sessies wist zij mij het zelfvertrouwen te geven dat ik nodig had. En onze workshops in Engeland? Die werden met dikke 9-ens beloond! Ik heb het als heel prettig ervaren en kan Anneke van harte aanbevelen!"
Carolien Brederije - Partner Valegis Advocaten
Carolien Brederije
Partner Valegis Advocaten
Carolien Brederije
Partner Valegis Advocaten
Valgis Advocat heeft een Incompany training Business English afgenomen. Zowel onze advocaten als de ondersteunende medewerkers zijn, ieder op zijn/haar eigen niveau, door Anneke getraind. Als juristen hebben wij weliswaar een vrij ruime kennis van het Engelstalige vakjargon (legal English) maar op het gebied van business English bleken wij nog wel het nodige te leren te hebben. De training duurde een volle dag en was praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Door vooraf het niveau te meten door een korte toets die we online hadden ingevuld wist Anneke op welk 'level' ze ons moest inschatten en er was daardoor voor een ieder wat te leren. We hebben ons geen seconde verveeld die dag. Ik kan Anneke als trainer van harte aanbevelen; zij brengt de stof begrijpelijk en helder en..... met een gezonde dosis humor. Een aanrader dus!
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Herman de Jonge
Algemeen Directeur, Unit 4
Herman de Jonge
Algemeen Directeur, Unit 4
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrijfvaardigheid was door het weinige gebruik niet van voldoende niveau. Zodoende heb ik bij Improve Your Business English een aantal Engelse lessen gevolgd. Een introductieles bracht de zwakke plekken snel aan het licht. Door de gerichte aanpak en het maatwerk tijdens de lessen werden deze efficiënt aangepakt. Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen.”
Bas de Smit - Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Bas de Smit
Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Bas de Smit
Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
“In april 2019 heeft Anneke Drijver een ééndaagse Instant Business English Boost Sessie gedaan met mijn commerciële team. De leeftijd van deze groep varieerde van 52 tot 23 jaar oud. De vaardigheid in de Engelse taal varieerde niet minder. Voor velen gold dat men na hun opleiding weinig Engels meer spreekt tenzij het zakelijk écht moet. De basisvaardigheid blijkt dan wel aanwezig, echter een vorm van koudwatervrees ook. De sessie met Anneke heeft zonder meer positief bijgedragen aan het overwinnen hiervan en menigeen aan het denken gezet waar zijn ontwikkelpunten liggen. Ik kan de sessie beschrijven als laagdrempelig, informeel, afwisselend maar wel intensief. Ik kan een Instant English Boost sessie met Anneke van harte aanbevelen.”
Jet - HR director People Experience, VodafoneZiggo
Jet
HR director People Experience, VodafoneZiggo
Jet
HR director People Experience, VodafoneZiggo
“Ik heb Anneke leren kennen als een gepassioneerde professional die met haar enthousiasme en drive het beste uit een ander probeert te halen. Anneke start met een analyse van je niveau en wat je wil leren en past daar haar programma op aan. Samen voer je gesprekken, doe je grammatica oefeningen en kijk je teksten die je hebt geschreven na. Hierbij is ze scherp op de boodschap die je wil overbrengen en komt ze met alternatieven. Anneke is altijd open en eerlijk, iemand die geen blad voor de mond neemt. Ik kijk met heel veel plezier terug op de lessen en heb weer een mooie stap gezet in het spreken van de Engelse taal.”
Tinker Imagineers - Nils van Keulen, Director/Owner
Tinker Imagineers
Nils van Keulen, Director/Owner
Tinker Imagineers
Nils van Keulen, Director/Owner
Omdat we als Tinker imagineers steeds meer projecten in het buitenland realiseren, is voor ons professioneel schrijven en spreken in het Engels een vereiste geworden. Anneke heeft voor ons een maatwerk programma samengesteld, waarbij we in een aantal sessies de theorie-opdrachten, praktijkoefeningen en toetsen elkaar afwisselden. Naast de noodzakelijke grammatica was ook het typische vakjargon hierin opgenomen. De kennis konden we meteen in het werk toepassen, waarbij we voor opkomende vragen of het checken van mails haar konden raadplegen. Hoewel we het als een groepssessie hadden georganiseerd, heeft Anneke dat gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Een naslagwerk met theorie, opdrachten en checklists helpen ons nu bij het vervolg. Van harte aanbevolen.
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG
Christophe Francois
Chief of Staff, AVG
Christophe Francois
Chief of Staff, AVG
“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation and always helpful in following up on specific topics or extra info around a word, phrase or grammar.”
Miele Nederland BV - Eric Steffers, Servicemanager Professional
Miele Nederland BV
Eric Steffers, Servicemanager Professional
Miele Nederland BV
Eric Steffers, Servicemanager Professional
“Anneke weet je met haar wijze van trainen te enthousiasmeren om je verder te verdiepen in de Engelse taal. Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items als ‘’Impress met je Engelse e-mail’’ en ‘’Impress met je Engelse presentatie’’ sluit ze aan bij mijn zakelijke behoefte. Echt top en aan te bevelen als je jouw zakelijke performance op het vlak van de Engelse taal direct en praktisch wilt verbeteren”
Dave Nijssen - Managing Director, Kleyn Trucks
Dave Nijssen
Managing Director, Kleyn Trucks
Dave Nijssen
Managing Director, Kleyn Trucks
“Als managing director van de Kleyn Group reis ik de hele wereld over. Tot voor kort was mijn presentatie wat houterig en zeker niet perfect, maar vandaag de dag gaat het presenteren in het Engels mij, dankzij Anneke, een stuk soepeler af.”
Adrienne Vertooren - Managing Director, Merford
Adrienne Vertooren
Managing Director, Merford
Adrienne Vertooren
Managing Director, Merford
“Anneke legt op een duidelijke manier de grammatica uit en maakt haar lessen door veel interactie leuk om te doen.”
Marian Onwijn - Marketing & Communicatie, Innovatec Hatchery Automation
Marian Onwijn
Marketing & Communicatie, Innovatec Hatchery Automation
Marian Onwijn
Marketing & Communicatie, Innovatec Hatchery Automation
“Improve your Business English is DE manier om je (zakelijke)Engels op een snelle en goede wijze op niveau te krijgen. Door de persoonlijke aandacht en 'training on the job' voel ik mij weer zeker in het schrijven en spreken. Dankjewel Anneke voor je inspirerende manier van kennis overdragen.”
Carolijne - Managing partner, Whyz Executive Search
Carolijne
Managing partner, Whyz Executive Search
Carolijne
Managing partner, Whyz Executive Search
“Voor ons teamevent hebben we Anneke gevraagd ons mee te nemen in de wereld van Business English. Anneke blijkt een natuurtalent; ze is goed voorbereid, weet door haar heldere uitleg complexe onderwerpen simpel te maken en past zich schijnbaar moeiteloos aan de dynamiek van het type bedrijf en soort team aan. De oefeningen zijn leuk en effectief en ook de nazorg in de vorm van advies is tot in de puntjes verzorgd. Dank Anneke, het was fijn samenwerken!”
Matthea Stoter - Freelance business development en het begeleiden van start-ups
Matthea Stoter
Freelance business development en het begeleiden van start-ups
Matthea Stoter
Freelance business development en het begeleiden van start-ups
“Eerlijk, direct en het snel kunnen schakelen is wat mij gelijk aansprak in het contact met Anneke. Ook houden haar wekelijkse mailings je scherp als het gaat over het verder verbeteren van Business Engels. En mocht je andere vragen hebben over specifieke onderwerpen Anneke heeft er wel podcast over. Super handig en effectief!”
Daniëlle Verschuur - Finance Director EMEA, Interface
Daniëlle Verschuur
Finance Director EMEA, Interface
Daniëlle Verschuur
Finance Director EMEA, Interface
“Anneke trained the Accounting department of our Financial Shared Service Center to improve on their English. She trained them both in grammar as well as conversation.
The team experienced Anneke as a professional trainer who is able to adapt to several levels of proficiency, and with a good sense of humor: their evaluations were very positive.
And the results were there as well. To share an example of the outcome: one of the employees, who used to be quite hesitant in calling his international colleagues, now picks up the phone more confident and calls them in case of unclarities.”
Arno Raaijmakers - Operations Manager Averda (Dubai)
Arno Raaijmakers
Operations Manager Averda (Dubai)
Arno Raaijmakers
Operations Manager Averda (Dubai)
“Door verschillende facetten zoals theorie, schrijven, lezen en spreken in de training te combineren werd mijn kennis op een leuke manier op een hoger niveau gebracht.”
AVG technologies - Nicky Janmaat-Piepers, HR Business Partner
AVG technologies
Nicky Janmaat-Piepers, HR Business Partner
AVG technologies
Nicky Janmaat-Piepers, HR Business Partner
“My experience with Anneke is nothing but positive. I was looking for a hands on teacher to take some of my colleagues under the wings and focus on the development of their Business English.
This is very successful and happy that we are still working with Anneke on a regular basis.”
Rogier Louter - Consultant, Finext
Rogier Louter
Consultant, Finext
Rogier Louter
Consultant, Finext
"Anneke has really helped me in improving my (business) English. It has improved my vocabulary, use of verbs and writing of emails and other pieces. I would definitely recommend the course to everyone who is looking for an upgrade on his or her use of the English language. Especially for those who regularly use English in a business setting, this course could be very helpful. Thank you Anneke!"
Expert Mechanica, Dekra Rail (voorheen Plurel) - Mark Linders en Maarten Roberts
Expert Mechanica, Dekra Rail (voorheen Plurel)
Mark Linders en Maarten Roberts
Expert Mechanica, Dekra Rail (voorheen Plurel)
Mark Linders en Maarten Roberts
“Ik heb gemerkt dat ook als je denkt dat je het Engels vrij goed beheerst, je van deze cursus toch nog een hoop opsteekt.”

“Er zijn best veel kleine aandachtspunten die mij in de praktijk niet meer opvallen, maar ik wel fout deed. Tot deze sessie!”
Nicky Janmaat-Piepers - HR Business Partner, Docler Holding Luxembourg
Nicky Janmaat-Piepers
HR Business Partner, Docler Holding Luxembourg
Nicky Janmaat-Piepers
HR Business Partner, Docler Holding Luxembourg
"My experience with Anneke is nothing but positive. I was looking for a hands on teacher to take some of my colleagues under the wings and focus on the development of their Business English. This is very successful and happy that we are still working with Anneke on a regular basis."
Trans link systems - Laura Domenie, Team Manager
Trans link systems
Laura Domenie, Team Manager
Trans link systems
Laura Domenie, Team Manager
“De training van Anneke heeft er binnen mijn team voor gezorgd dat we gemakkelijker in het Engels kunnen communiceren met onze klanten. Door de afwisseling tussen theorie en het oefenen met praktijkvoorbeelden werd de training erg levendig en afwisselend. Hetgeen we geleerd hebben in de training konden we vrijwel direct toepassen in het dagelijkse contact met onze klanten.”
Riet Ottenhof - Management Assistant, Onior Group
Riet Ottenhof
Management Assistant, Onior Group
Riet Ottenhof
Management Assistant, Onior Group
"Wat een fijne samenwerking met Anneke!

Het heeft even geduurd voordat ik durfde toe te geven dat mijn zakelijk Engels niet meer op het niveau was zoals ik het ooit heb gehad. Ik werk in een internationale omgeving en de onzekerheid die ik voelde is niet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik wilde weer spontaan gesprekken kunnen voeren zoals ik dit in het Nederlands doe en goed overkomen. Anneke heeft mij hier fantastisch bij geholpen. Het studiemateriaal is duidelijk & helder en de 1-op-1 sessies met Anneke waren naast leerzaam, ook efficiënt en prettig.

Anneke is heel makkelijk in de omgang waardoor je je op je gemak voelt en kwetsbaar durft op te stellen. Voor alle mensen die twijfelen om wel of niet aan de slag te gaan met de Engelse taal: gewoon doen! Het laat je weer veel zekerder voelen en het komt overal van pas."
Grand Hotel Karel V - Bart Beijer en Pauline Todd
Grand Hotel Karel V
Bart Beijer en Pauline Todd
Grand Hotel Karel V
Bart Beijer en Pauline Todd
“Leuke training waarmee je snel veel voorkomende fouten herkent. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en het zet je weer aan het denken.”

“De training gaat nog eens over de basisregels en herhaalt wat je misschien vergeten bent. In groepsverband kun je nog eens oefenen. Mrs. Drijver’s kennis is uitstekend en interessant en ze zorgt voor een ontspannen en leuke dag.”
Arie Liefhebber - Eigenaar Schildersbedrijf Liefhebber, Dak Liefhebber en Liefhebber Coatings
Arie Liefhebber
Eigenaar Schildersbedrijf Liefhebber, Dak Liefhebber en Liefhebber Coatings
Arie Liefhebber
Eigenaar Schildersbedrijf Liefhebber, Dak Liefhebber en Liefhebber Coatings
Bij Anneke ben je op het juiste adres voor bijscholing. Ze is een gedreven en enthousiast persoon.
Mammoet - Niek te Morsche, Engineer en Annemarie Boonstoppel, Back Office Assistant
Mammoet
Niek te Morsche, Engineer en Annemarie Boonstoppel, Back Office Assistant
Mammoet
Niek te Morsche, Engineer en Annemarie Boonstoppel, Back Office Assistant
“Deze training zorgt ervoor dat veel twijfels worden weg genomen bij het schrijven van een tekst; zodat je je kan concentreren op de daadwerkelijke inhoud van de tekst.”

“Duidelijke, rustige training. Goede uitleg. Materiaal is simpel, maar oh zo handig! De oefeningen kort maar to the point!”
Hans Bassa - Bedrijfsleider, Naaktgeboren BV
Hans Bassa
Bedrijfsleider, Naaktgeboren BV
Hans Bassa
Bedrijfsleider, Naaktgeboren BV
Anneke biedt maatwerktraining voor een snelle ontwikkeling van mijn Engelse taal naar een professioneel niveau.
SAB Profiel - Wilco van Rossum, ICT support specialist en Nancy Mulder, Sales Representative
SAB Profiel
Wilco van Rossum, ICT support specialist en Nancy Mulder, Sales Representative
SAB Profiel
Wilco van Rossum, ICT support specialist en Nancy Mulder, Sales Representative
“Een echte boost op de kleine, maar o zo handige regeltjes.”

“De bekende foutjes die de Nederlanders maken – en ik dus ook – weer herhaald.”
Van Riet Material Handling Systems - Angelo Willemse, Purchaser en Monique van Velsen-van Rooijen
Van Riet Material Handling Systems
Angelo Willemse, Purchaser en Monique van Velsen-van Rooijen
Van Riet Material Handling Systems
Angelo Willemse, Purchaser en Monique van Velsen-van Rooijen
“In de Instant English Boost zaten veel tips waar ik wat aan heb, dus blij mee. :-)”

“Het is fijn om de grammatica weer op te halen, je merkt dat het vervlogen is.”
Henk Meulstee - Sales Engineer, Flier Systems
Henk Meulstee
Sales Engineer, Flier Systems
Henk Meulstee
Sales Engineer, Flier Systems
"Vroeger dacht ik waarom zou ik Engels moeten leren? Ik ga de techniek in en daar heb ik het toch niet voor nodig. Dat was ook zo, met mijn schoolengels redde ik het prima tijdens installatieklussen in het buitenland. Totdat ik 10 jaar geleden gevraagd werd voor een salesfunctie waarbij ik ook verantwoordelijk werd voor een aantal landen. Door de contacten en het communiceren in het Engels ontwikkelde ik mijn eigen stijl met de daarbij behorende fouten. Een aantal cursussen dat ik gevolg had, bracht niet het gewenste resultaat. Totdat ik een aanbieding voorbij zag komen van Improve Your Business English, voor de training Back to the Basics. Door het volgen van deze training leerde ik wat ik fout deed en hoe ik dit kan voorkomen. Ook de Skypesessies met Anneke waren heel waardevol en nuttig! Ik heb de training heel positief ervaren en kan het van harte aanbevelen! Je voelt je zekerder en krijgt meer zelfvertrouwen om in groepen te spreken."
Saskia Maarse - Intercultureel spreker en auteur
Saskia Maarse
Intercultureel spreker en auteur
Saskia Maarse
Intercultureel spreker en auteur
"Ik heb Anneke benaderd omdat ik mijn workshops en lezingen over (zakelijke) cultuurverschillen steeds vaker in het Engels geef. Hoewel we vaak denken dat we een heel eind komen met ons (school) Engels is het toch fijn als er kritisch naar wordt gekeken door een professional zoals Anneke. Heel prettig en praktisch vond ik dat mijn Engels vooraf eerst werd getoetst zodat ze direct in kon schatten op welk niveau ze mij verder kon begeleiden. Een aanrader dus!"
(Anoniem) - Manager social media
(Anoniem)
Manager social media
(Anoniem)
Manager social media
"De training Business English was voor mij erg waardevol, doordat de taalcoach de lessen perfect heeft afgestemd op onze behoeften. We hebben vooraf aangegeven met welke onderdelen van de taal we worstelen en daar zijn we gedurende de sessies dieper ingedoken. Daardoor is het enorm relevant en kan je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk."
Raf Nijs - Consultant, Inspark
Raf Nijs
Consultant, Inspark
Raf Nijs
Consultant, Inspark
"De Training Back to the Basics heeft mij geleerd om beter gebruik te maken van vervoegingen en bijhorende zinsbouw, die ik in mijn dagelijkse conversaties zowel zakelijk als privé gebruik."
Steffen Hendriks - Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group
Steffen Hendriks
Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group
Steffen Hendriks
Technisch en commercieel adviseur, MSI Sign Group
"De afgelopen maanden heb ik het personal coaching traject gevolgd bij Anneke Drijver. Na mijn studie ervaarde ik dat mijn Engels grammatica verslechterde tijdens het spreken en schrijven. In navolging daarop ben ik in contact gekomen met Anneke en heb ik aangegeven waar mijn valkuilen lagen. Omdat ik regelmatig met klanten in het Engels communiceer, vond ik dat hierbij de grammatica ook moest kloppen. Tijdens de 15 weken training heb ik mijn eerder opgedane kennis opnieuw bovengehaald. Het werken met Anneke heb ik als zeer prettig ervaren. Anneke is kundig en professioneel in haar vak. De training heb ik daarom ook als zeer leerzaam ervaren en kan ik iedereen aanraden. "