kritiek in het Engels

Professioneel omgaan met kritiek in het Engels doe je zo!

Kritiek is iets wat we allemaal wel eens over ons heen krijgen. Of het nou kritiek op een bepaald plan wat je hebt bedacht is, of persoonlijke kritiek op het feit dat jij als persoon iets beter moet doen op de werkvloer… het is en blijft een moeilijk concept. Want, hoe opbouwend de kritiek ook is, het ontvangen ervan is nooit makkelijk. Ook niet als die kritiek in het Engels is.

Veel mensen hebben grote moeite met het ontvangen van kritiek. Sommige mensen worden wat verdrietig, boos, of schieten in de ontkenning. Op de werkvloer is het natuurlijk uitermate belangrijk dat je kritiek op een professionele manier ontvangt. Daarom ga ik je in deze podcast allereerst informatie geven over kritiek: wat is bijvoorbeeld precies het verschil tussen constructieve en destructieve kritiek, en hoe ga je met beide gevallen in het Engels zo professioneel mogelijk om?

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Professioneel omgaan met kritiek in het Engels doe je zo! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

kritiek in het Engels 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *