Schitteren in de sales

Luisteren naar je klant en gerichte vragen stellen zijn de twee belangrijkste onderdelen van een goed salesgesprek. Vandaag leg ik je uit hoe je een deal sluit in het Engels. Elke fase van een salesgesprek wordt besproken en toegelicht met praktische tips. Na het luisteren van deze podcast weet je welke Engelse vragen jij moet stellen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in een vraag, en welke trucs je kunt gebruiken in het stellen van je vragen om het gesprek naar een beslissing toe te leiden.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

POTUS and politics

Politiek is overal, en kan een interessant onderwerp zijn voor Engelse small talk. In deze podcast krijg je onder andere uitleg van Engelse termen rondom politieke systemen, grote onderwerpen in de politiek en kiesrecht! Speciaal voor jou hebben we ook een lijst samengesteld met een hoop termen die vaak voorkomen in politieke gesprekken. Je hoort er meer over in de podcast. Wil je de lijst gratis downloaden? Kopieer dan deze link in je browser: https://www.improveyourbusinessenglish.nl/engelse-politieke-termen/

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Hoe voer je zonder moeite een Engels telefoongesprek

Genoeg professionals struggelen met het houden van een zakelijk telefoongesprek in het Engels. Een telefonisch gesprek mist namelijk de non-verbale communicatie die wel degelijk aanwezig is in een face-to-face-gesprek, en die belangrijk is om de ander goed te begrijpen. Dit kan het lastiger maken om jezelf goed uit te drukken. Gelukkig zijn er genoeg handige tips die je helpen om minder te zoeken naar woorden en je niet meer druk te hoeven maken over miscommunicatie.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Done with Dunglish

Hakkelen, te snel praten en veel fouten maken zijn allemaal kenmerken van de situatie waar je in terecht kunt komen als je onzeker bent over jouw Engelse uitspraak. En dat is natuurlijk op zich niet erg, maar kan uiteindelijk welcatastrofaal zijn op het moment dat jij een zelfverzekerde pitch moet houden voor je werk. Om professioneel en betrouwbaar over te komen, heb je zelfverzekerdheid en een juiste uitspraak nodig. Daarom krijg je in deze podcast 6 tips om jouw Engelse uitspraak te verbeteren, zodat ook jij straks zelfverzekerd je verhaal kunt doen in het Engels.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Wall Street Woordenboek

Weet jij het verschil is tussen een bear market en een bull market? En wat houdt nu precies nifty fifty in? De beurs is een internationale ontmoetingsplek waarbij allerlei ondernemingen, culturen en talen samenkomen. Juist omdat de Amerikaanse financiële wereld, ofwel Wall Street, hier zo belangrijk in is, is het handig om de juiste Engelse termen te kennen. Hoe volg jij buitenlandse beursgerelateerde programma’s zonder dat je moeite hebt met het vakjargon op de beursvloer? In deze podcast over de rol van Engels op en rondom de beurs wordt deze vraag voor je beantwoord.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Overwin de 5 knelpunten van een Engelse vergadering

Hoe kun jij je ideeën met impact delen en neem je vol zelfvertrouwen deel aan een Engelse vergadering? In deze podcast gaat het over jouw rol als deelnemer: hoe geef je aan dat je iets niet begrijpt, of hoe zorg je ervoor dat anderen jou beter begrijpen? Luister naar de podcast om erachter te komen hoe je de vijf knelpunten tijdens een vergadering in het Engels kunt overwinnen!

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Engelse meeting? Leid je vergadering effectief met deze tips!

Vergader jij weleens in het Engels? Dan weet je al dat vergaderen in het Engels net even iets anders is, dan vergaderen in je eigen taal. Tijdens een internationale vergadering heb je namelijk ook nog te maken met de verschillende niveaus van het Engels. Toch moet jij, als je zo’n vergadering leidt, ervoor zorgen dat deze zo effectief mogelijk verloopt. Hoe je dat doet? In deze podcast vind je de belangrijkste tips voor het leiden van een effectieve, Engelse vergadering!

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Dé gouden tips om jouw Engels te verbeteren

De belangrijkste tip om je Engels te verbeteren? Dat is dat jij je passieve kennis, de kennis die je nodig hebt om Engels te verstaan en begrijpen, omzet in actieve kennis: kennis waardoor je zelf ook actief Engels kunt spreken en gebruiken. Zo kom je veel krachtiger over en heeft je boodschap meer impact! Hoe je dat doet? Luister in deze podcast naar dé gouden tips om je Engels te verbeteren. Het zal je verbazen hoe eenvoudig dat is!

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Onderweg je Engels verbeteren

Veel professionals realiseren zich niet hoe waardevol het voor hun internationale carrière kan zijn om beter Engels te spreken. Dat is zo jammer! Nu snap ik dat jij als drukke professional geen tijd hebt voor een intensieve cursus Engels, maar dat hoeft ook niet per se! Met de juiste apps en online trainingen kom je al een heel eind. Luister naar deze podcast om erachter te komen hoe eenvoudig jij je Engels kunt verbeteren.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]

Zó houd je met gemak een Engelse presentatie

Met gemak een presentatie in het Engels geven? Dat klinkt misschien als een onbereikbaar ideaal. Het tegenovergestelde is echter waar: echt iedereen kan een goede presentatie in het Engels houden! De enige belangrijke voorwaarde is een stevige basis. De tips in deze podcast zijn speciaal voor de cruciale punten van je presentatie, waardoor ook jij straks met gemak in het Engels kunt presenteren.
KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN VIA BNR NIEUWSRADIO [ … ]