zakelijke phrasal verbs

Woordcombinaties die je móet kennen in zakelijk Engels

Zakelijke phrasal verbs zijn combinaties van een werkwoord en voorzetsel, die bijna zijn vastgeroest in het zakelijk Engels. De juiste combinatie van werkwoord en voorzetsel blijft helaas lastig in het Engels. Er is dus een grote kans dat je gebrekkige zinnen uitkraamt als je deze combinaties níet goed kent, bijvoorbeeld “Ik heb vandaag een afspraak naar een klant” in plaats van “Ik heb vandaag een afspraak met een klant”. In deze podcast hoor je 10 veelgebruikte phrasal verbs op de werkvloer, om op die manier jouw zakelijk Engels te verbeteren.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Woordcombinaties die je móet kennen in zakelijk Engels (zakelijke phrasal verbs), maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

zakelijke phrasal verbs 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *