veelgemaakte fouten bij het leren van Engels

Voorkom deze veelgemaakte fouten bij het leren van Engels

Probeer jij je Engels te verbeteren, maar loop je vast? In deze podcast hoor je alles over fouten die (vaak onbewust) veel gemaakt worden tijdens het leren van Engels. Het resultaat van zulke fouten is dat je niet verder komt met je Engels of dat het niet zo snel gaat als je wilt. In deze podcast hoor je niet alleen om welke drie veelgemaakte fouten bij het leren van Engels het gaat, maar ook hoe je deze op kunt lossen. Zo kun je weer vooruitgang boeken in je leerproces.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Voorkom deze veelgemaakte fouten bij het leren van Engels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

šŸŽ§ Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

veelgemaakte fouten bij het leren van Engels 

šŸš€ Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieƫn om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *