engelse spreekvaardigheid

Zo verbeter jij jouw Engelse spreekvaardigheid

Als het gaat om knelpunten tijdens het leren van Engels, staat Engelse spreekvaardigheid met stip op nummer één van moeilijkste punten. In zakelijk Engels is een goede spreekvaardigheid echter een belangrijke vereiste om een professioneel imago uit te stralen. In deze podcast hoor je daarom 6 handige tips die jou helpen om natuurlijk en vloeiender over te komen in het Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zo verbeter jij jouw Engelse spreekvaardigheid, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse spreekvaardigheid 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *