Engelse grammatica

Engelse grammatica trucs voor zakelijk Engels

In de zakenwereld is nuance van groot belang. Kleine verschillen kunnen grote veranderingen teweeg brengen. In deze podcast hoor je hoe jij met 2 handige Engelse grammatica trucs de juiste nuance aan kunt brengen in je Engelse tekst. Deze nuances kunnen ervoor zorgen dat je tekst of presentatie precies die twist krijgt waar jij naar op zoek bent.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Engelse grammatica trucs voor zakelijk Engels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse grammatica 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *