zakelijk engels verbeteren

Je zakelijk Engels verbeteren in de zomer?

Naast de periode van ultieme ontspanning, is de zomer ook het ideale moment om te investeren in vaardigheden die ook na de zomer nog een hoop opleveren. Het verbeteren van je Engels bijvoorbeeld! En dat kan op allerlei verschillende manieren, ik weet zeker dat er een manier voorbij zal komen die perfect bij je past. Wat dacht je van een podcast onderweg naar je vakantiebestemming? Een online training met downloadbare items, zodat je die ook op de camping kunt gebruiken? Of een boek voor in de hangmat? In deze podcast hoor je wat volgens mij de 7 beste manieren zijn om in de zomer je Engels te verbeteren.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Je zakelijk Engels verbeteren in de zomer? maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

zakelijk Engels verbeteren 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Je zakelijk Engels verbeteren

Tips uit de podcast

De app van BNR Nieuwsradio: Android | iOS
Het boek Master Your Business English: klik hier.
De app Fluentu: iOS
De app One LinGo: Android | iOS
De audiotraining Improve Your Vocabulary: klik hier.
De app LearnEnglishGrammar: Android | iOS

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *