oneens zijn in het engels

How to: beleefd zeggen dat je het ergens niet mee eens bent

Kun jij beleefd in het Engels aangeven dat je het oneens bent met iemand, zonder diegene te beledigen? In een professionele omgeving moet je voorzichtig zijn met wat je zegt. Al helemaal als je iemand ‘aanvalt’ door te zeggen dat je het oneens bent met zijn of haar ideeën. Daarom hoor je in deze podcast 7 voorbeelden waarop je zakelijk en beleefd aangeeft dat je het oneens bent met iemand.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: How to: beleefd zeggen dat je het ergens niet mee eens bent (oneens zijn in het Engels), maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

oneens zijn in het Engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *