netwerken zakelijk engels

Netwerken in het zakelijk Engels? We’ve got you covered!

Ik geloof echt dat iedereen, en dan bedoel ik iedereen, baat heeft bij netwerken. Vooral ook internationaal, met name netwerken in het zakelijk Engels. Of het nu via een netwerkevenement of met online social networking zoals LinkedIn is, en of je nu een starter, jarenlange ondernemer, of senior business professional bent. Door te netwerken creëer je namelijk de mogelijkheid om te verbeteren en te groeien (of dat nu op zakelijk of persoonlijk gebied is). En zeg eens eerlijk: een beetje afkijken hoe een zakenrelatie of iemand in hetzelfde werkveld sommige dingen aanpakt is zo fijn! No matter the reason waarom je persoonlijk netwerken een belangrijk aspect vindt: Improve Your Business English helpt je er natuurlijk bij!

Netwerken in het zakelijk Engels

 
Wist je namelijk dat we een aantal super specifieke en gedetailleerde artikelen en podcasts hebben uitgegeven, die jou verder helpen op het gebied van netwerken? Do’s en don’ts, Engelse voorbeeldzinnen, interessante gespreksonderwerpen, en how to’s… you name it!

Wat dacht je van…

De blog Networking do’s en don’ts, en de podcast Do’s en Dont’s bij netwerken in het Engels met handige informatie over wat jij wel en misschien beter niet kunt doen wanneer je aan het netwerken bent. Want weet je eigenlijk wel of je op de juiste manier of de meest efficiënte manier netwerkt? Door je bewust te worden van een aantal algemene zaken, die behandeld worden in dit artikel en in deze podcast, kun je jouw netwerk skills optimaliseren.

De podcast 7 foolproof netwerkvragen, waarin 7 vragen worden doorgelopen die jij kunt gebruiken tijdens een netwerkgesprek. Zo hoef jij nooit meer bang te zijn dat je tijdens een netwerkgesprek vastloopt omdat je geen nieuwe, interessante vraag kunt bedenken. Enne, alvast een kleine tip: over een maand komen de volgende 7 netwerkvragen aan de beurt bij een nieuwe podcast! So stay tuned…

De blog Business English openingszinnen – durf jij het aan? en de podcast Zo start je een interessant netwerkgesprek, waarin je een groot aantal hapklare openingszinnen toegereikt wordt die jij direct kunt ‘kopiëren en plakken’ wanneer je een netwerkgesprek wil beginnen! Voor elke netwerksituatie is er wel een originele openingszin, dus reken maar dat jij ze kunt toepassen op de situatie waarin jij je bevindt.

De podcast Werk aan je netwerk met informatie over het belang van het hebben en onderhouden van een professioneel en zakelijk netwerk. Plus informatie over waarom Engelse communication skills een essentiële bijdrage leveren aan dit proces.

🚀 Wil je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *