motiveren engels verbeteren

10 manieren om jezelf te motiveren je Engels te verbeteren

Hoe verder je komt in een leerproces, hoe moeilijker het wordt om je motivatie vast te houden. Maar… Je weet ook dat goede Engelse vaardigheden je een hoop kunnen opleveren. Een carrièreboost, bijvoorbeeld. En een professioneler zakelijk imago. Genoeg reden om je motivatie weer op te zoeken! Ik deel 10 succesvolle manieren waarop jij jezelf kunt motiveren om je Engels te verbeteren.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: 10 manieren om jezelf te motiveren je Engels te verbeteren, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

motiveren engels verbeteren 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *