1 november 2021 | Writer: Jonne Roelofs
master engelse business smalltalk

Master je Engelse smalltalk met deze tips&tricks

Je kent het wel, dat ‘praten over niets’ op het begin van een meeting of vergadering. Dit wordt ook wel smalltalk genoemd. De kans is groot dat je het kent, en misschien zelfs wel automatisch doet. Maar wist je dat smalltalk eigenlijk heel belangrijk is in de business-wereld? In deze podcast vertel ik je waarom, en geef ik je aan groot aantal tips je je kunnen helpen bij het verbeteren van je smalltalk skills. Ook leg ik uit hoe je smalltalk precies gebruikt, en wat je juist wel, of misschien beter niet kunt doen.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN

Gratis videotraining

Ontdek hoe jij je zakelijk Engels kunt verbeteren. Ik deel mijn 3 beste tips.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *