weer engels

Looks like we’re in for… Weather Talk

Op dit moment betekent winter: meer kans op regen en meer kans op kou. Wat ook betekent dat er waarschijnlijk meer opmerkingen zullen worden gemaakt over het weer. En praten over het weer in het Engels is precies wat Britten veel doen. Maar laten we eerlijk zijn, wij Nederlanders kunnen er ook wat van. Nog even checken op buienradar of je wacht tot de bui voorbij is? Het is een gewoonte. In deze podcast hoor je handige voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken of in de toekomst kunt herkennen, voor zowat elke type weer in het Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Looks like we’re in for… Weather Talk maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

weer engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *