Let's get together


Kan jouw zakelijk Engels wel een boost gebruiken?

👉🏻 Maar ben je het zat om achter je scherm te zitten?
👉🏻 Wil je fysiek bij elkaar komen?
👉🏻 Wil je veel Engels spreken, en - denkbeeldige - drempels overstappen?
👉🏻 En je Engels een flinke boost geven?

Dan wil ik jou als business professional, manager of director van harte uitnodigen voor... 👇🏻
DE BUSINESS ENGLISH LIVE EXPERIENCE

De dag waarop jij samen met anderen, laagdrempelig en op een inspirerende locatie
jouw business English een flinke boost kan geven


Praktische info

Back to the basics - Online trainingen
 • Donderdag 30 juni 2022
 • Van 10:00 – 17:00
 • Op een inspirerende locatie in de omgeving van Utrecht (goed bereikbaar)
 • Inclusief koffie, thee en een heerlijke, uitgebreide lunch
 • Investering: 495 ex btw
 • Host: Anneke Drijver

Belangrijk!
Tot 6 juni geldt een vroege vogelprijs van 395 ex btw

Aanmelden
Stuur een mail naar: anneke@iybe.nl
Na de bevestiging per mail door ons is je aanmelding definitief.

Pure joy
Zou het niet superfijn zijn om een hele dag aan het professionaliseren van je Engels te besteden? Niet achter je bureau, niet op je computer - waartoe we de afgelopen jaren verplicht waren - maar live op locatie? Omdat het nú wel kan.

Even weg uit de drukte van je dagelijkse omgeving. Ervaring opdoen, zelfvertrouwen opdoen en dat samen met andere business professionals, managers en directors, werkzaam in een internationale omgeving, dus wie weet wat voor zakelijke contacten je opdoet?

Vragen of twijfel?
Stuur mij (Anneke) dan een mail. Ik kom er per ommegaande bij je op terug. Mail: anneke@iybe.nl

Wat kun je verwachten?

Back to the basics - Online trainingen
 • Volg een MasterClass over de werkwoordstijden
  Voor een goed overzicht van alle tijden, hoe je de werkwoorden vervoegt, vele ezelsbruggetjes en wanneer je ze moet gebruiken. Hierbij worden vooral ook de verschillen benadrukt tussen het Engels en het Nederlands (daar waar het vaak fout gaat.) Duidelijkheid once and for all. Dit gedeelte is in het Nederlands zodat we snel to-the-point kunnen komen.
 • Voer heel veel zakelijke live gesprekken
  Op basis van de vragen die worden verstrekt ga je in kleine groepjes in gesprek. Veilig, toegankelijk, laagdrempelig met like-minded professionals.
 • Leer hoe je (jezelf) moet pitchen
  Ook dit doen we in kleine groepjes. Je hoeft zeker niet op het podium! Je krijgt instructies, handvatten en de gelegenheid om dit in een veilige omgeving te oefenen.

Voor wie is deze dag?
Deze dag is voor jou - als business professional, manager of director - als je je Engels wilt verbeteren, oefenen, versterken en professionaliseren. Maar ook als je een hele dag Engels wilt spreken, zonder dat daar direct iets van afhangt. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier samen met een inspirerende groep professionals. Zo doe je de hele dag ervaring op. Bovendien is alles praktijkgericht en doable.

Voor wie is deze dag niet?
Deze dag is niet voor jou als je liever in een schoolse omgeving, op een ouderwetse wijze les krijgt van een serieuze juf. Hier geen schoolbanken, schoolbord en knerpend krijtgeluid. So you know...

Wie is Anneke Drijver?

Als talenliefhebber in hart en nieren, heb ik meer dan 10 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, waarvan 6 jaar over de wereldzeeën gevaren. Weer in Nederland ben ik in het internationale bedrijfsleven terechtgekomen en heb ik tegelijkertijd de opleiding tot tolk-vertaler gevolgd. Vervolgens heb ik als freelance boekvertaler meer dan 40 boeken naar het Nederlands vertaald en ben mij daarna gaan richten op het doorgeven van deze kennis.

Ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Improve Your Business English. Op vele verschillende manieren help ik samen met een prachtig team, professionals en ondernemers om zich in het Engels even professioneel te kunnen profileren als in het Nederlands. Daarnaast ben ik auteur van het boek Master Your Business English, Communicate with Power in 7 Simple Steps, verschillende praktijkgerichte e-boeken en heb ik meerdere online trainingen ontwikkeld. Ook delen we deze kennis sinds 2014 wekelijks via podcasts en blogartikelen.

Reviews

Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrij ...
Lees meer
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Jet - HR director People Experience, VodafoneZiggo
Anneke start met een analyse van je niveau en wat je wil leren en past daar haar programma op aan
“Ik heb Anneke leren kennen als een gepassioneerde professional die met haar enthousiasme en drive het beste uit een ander probeert te halen. Anneke start met een analyse van je niveau en wat je wil leren en past daar haar programma op aan. Samen v ...
Lees meer
Jet - HR director People Experience, VodafoneZiggo