financieel engels

Let’s Talk Finance: The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street: heb jij hem wel eens gezien? Deze film uit 2013 is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort en zijn succes (en ondergang) op Wall Street. Deze film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol heeft zo’n 180 verschillende nominaties gekregen en krijgt een dikke 8 op iMDB. En dat is niet eens de reden dat ik hem je aanraad. Wist je namelijk dat de Wolf of Wall Street een perfecte film is om te gebruiken om jouw Engelse finance en marketing woordenschat te verbeteren? Ik hou ervan als je op een leuke en vermakelijke manier ook nog eens bezig kunt zijn met het verbeteren van je business English. In deze podcast zet ik alles wat je qua financieel Engels uit de film kunt halen op een rij. Zo kun je hem nog eens kijken met deze podcast in je achterhoofd. Reken maar dat jij na het kijken iets hebt geleerd!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Let’s Talk Finance: The Wolf of Wall Street, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast ter verbetering van jouw financieel Engels te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

financieel engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *