budget-rapporten engels finance

Let’s Talk Finance: een Engels budget rapport

In de podcast van een aantal weken geleden heb ik je alle ins en outs gegeven over Engelse budget meetings. Je hoeft namelijk echt geen accountant te zijn om budgetten te moeten bespreken! En daar komt bij kijken dat praten over geld, en hoe je het zult gaan spenderen (of juist niet), nog niet zo makkelijk is. En dan ook nog in het Engels! In die podcast heb ik je ook al het een en ander verteld over een Engels budget rapport. Maar hoe stel je nu zo’n rapport op, welke Engelse vocabulaire heb je hiervoor nodig, en wat zijn andere handige hulpzinnen die je kunnen helpen met de zakelijke financiën in het Engels? Dat ga ik je in deze podcast vertellen!

🔗 Klik hier voor de podcast over een Engelse budget meeting.
🔗 Klik hier om het Improve Your Business English – Budget report template te bekijken.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Let’s Talk Finance: een Engels budget rapport, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engel budget rapport 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *