budget meeting engels

Let’s talk finance: Budget-meetings doe je zo!

Let’s talk finance. De podcast van vandaag staat helemaal in het teken van de budget meeting in het Engels. Je hoeft namelijk echt geen accountant te zijn om budgetten te bespreken. Ook als jij wél in de finance bedrijfstak zit ben je bij deze podcast aan het goede adres. Bijna iedere ondernemer of senior business professional moet namelijk wel eens een budget-meeting bijwonen. Budget-gesprekken zijn overal. Zet het journaal maar eens aan, of open een nieuwsapp. Tijdschriften, kranten, echt overal zul je gesprekken tegenkomen over geld. Of het nu over meer verdienen of minder uitgeven gaat.

Maar wat als je het zelf moet doen? Praten over geld, en hoe je het zult gaan spenderen (of juist niet), is zo makkelijk nog niet. En dan ook nog in het Engels! Deze podcast gaat precies hierover. Ik vertel je telkens een klein stukje handige informatie over budget meetings, waarnaar ik de belangrijkste Engelse woorden en handige voorbeeldzinnen uitlicht. Die helpen jou op weg om je als een professional door die budget meeting heen te slepen!

Budget meeting Engels – de termen uit de podcast

Budget meeting
To participate in…
Hope to achieve
Exploratory
To set a budget
Performance review
All parties involved
Key colleagues
To review
Budget draft
Functional/overhead/ manufacturing budgets
Feasibility
Budget goals
All parties involved
To give/provide input
Monthly meeting
Quarterly meeting
Budget review meeting
Actual financial performance
Key stakeholders
Adjust the budget

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Let’s talk finance: Budget-meetings doe je zo! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

budget meeting engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *