fun facts Engelse taal

Let’s have some fun (facts)! part 1

Deze podcast gaat in op een aantal interessante en fascinerende fun facts over de Engelse taal. Deze zijn niet alleen leuk voor een interessant gesprek tijdens de koffiepauze op werk, ze kunnen je ook nog eens helpen om daadwerkelijk beter Engels te spreken! Deze weetjes kunnen zelfs bijdragen aan je taalbegrip. Dat is nog eens leren op een leuke manier!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Let’s have some fun (facts)! part 1, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast vol fun facts over de Engelse taal te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

fun facts Engelse taal 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *