21 februari 2022 | Writer: Jonne Roelofs
Engelse taal toon formulering

Let op je toon! Pas je Engelse taal aan om beter over te komen (part 2)

In de vorige podcast heb ik je al verteld dat taal ontzettend belangrijk is. Waar en in welke situatie dan ook. Toch is het onder de knie hebben van grammaticaregels in sommige gevallen niet genoeg. Wist je namelijk dat je aan de hand van woordkeuze ook heel veel (impliciet) over kunt brengen? Hier heb ik je al in detail over verteld in de vorige podcast, maar omdat het zo belangrijk s om goed over te komen in het Engels heb ik nog een podcast voor je met dit onderwerp.  In deze podcast geef ik je een aantal praktische tips om de formulering van jouw Engelse zinnen in een handomdraai te kunnen verbeteren wanneer je Engels praat.

KLIK HIER OM DE PODCAST TE BELUISTEREN

Gratis videotraining

Ontdek hoe jij je zakelijk Engels kunt verbeteren. Ik deel mijn 3 beste tips.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *