formulering engelse zin

Let op je toon! Pas je Engelse taal aan om beter over te komen (part 2)

In de vorige podcast heb ik je al verteld dat taal ontzettend belangrijk is. Waar en in welke situatie dan ook. Toch is het onder de knie hebben van grammaticaregels in sommige gevallen niet genoeg. Wist je namelijk dat je aan de hand van woordkeuze ook heel veel (impliciet) over kunt brengen? Hier heb ik je al in detail over verteld in de vorige podcast, maar omdat het zo belangrijk s om goed over te komen in het Engels heb ik nog een podcast voor je met dit onderwerp.  In deze podcast geef ik je een aantal praktische tips om de formulering van jouw Engelse zin in een handomdraai te kunnen verbeteren wanneer je Engels spreekt.

🔗 Voor: Let op je toon! Pas je Engelse taal aan om beter over te komen (part 1), klik hier.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Let op je toon! Pas je Engelse taal aan om beter over te komen (part 2) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

formulering Engelse zin 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *