engelse uitdrukkingen

Go the Extra Mile: Leer deze Engelse Uitdrukkingen!

Go the Extra Mile: deze podcast gaat over Engelse uitdrukkingen en gezegden. Het leren van Engelse uitdrukkingen en gezegden zorgt er namelijk voor dat je een stuk professioneler overkomt in een Engels gesprek. Daarnaast zorgt het voor ondersteuning bij het overbrengen van een mening of argument. Ik leg in deze podcast specifiek de focus op uitdrukkingen en gezegden die te maken hebben met het zakenleven.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Go the Extra Mile: Leer deze Engelse Uitdrukkingen! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

šŸŽ§ Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse uitdrukkingen 

šŸ“¢ Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

3 successtrategieƫn om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *