zakelijk engels verbeteren

Je zakelijk Engels verbeteren: concrete stappen om het écht te doen

Where to start? Je zakelijk Engels verbeteren… Dit is op het eerste oog een duidelijke doelstelling, maar heb je er eigenlijk wel eens bij stil gestaan dat dit nog steeds hartstikke breed is? Achter het brede begrip ‘Engels verbeteren’ zitten namelijk heel veel mogelijkheden. Ten eerste is het belangrijk om stil te staan bij de vraag welk type Engels je wil verbeteren. De kans is groot dat jij specifiek opzoek bent naar handvatten om je zakelijk Engels te verbeteren in plaats van bijvoorbeeld alledaags Engels.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Ten tweede hebben mensen die hun zakelijk Engels willen verbeteren een veel concreter doel, waar ze zich misschien in eerste instantie niet bewust van zijn. Als je van plan bent om aan de slag te gaan met het verbeteren van je zakelijk Engels, is het allereerst belangrijk om goed na te denken over waar je nou precies tegen aanloopt wanneer je Engels moet gebruiken op kantoor.

Dit is echt stap één in het proces om je zakelijk Engels te verbeteren. Heb je bijvoorbeeld moeite met praten tijdens vergaderingen, lukt het niet om een formele Engelse e-mail te schrijven, praten je Engelstalige zakenrelaties te snel of gebruiken ze vaak woorden die je niet begrijpt? Door dit in kaart te brengen, kom je dichter bij een concreet doel: misschien heb je wel het voornemen om spreekvaardigheid te verbeteren, woordenschat uit te breiden, op een handigere en snellere manier grammaticaregels toe te kunnen passen, schrijfvaardigheid te vergroten, of juist uitspraak te verbeteren.

Jouw zakelijk Engels verbeteren

Maar wat is de volgende stap zodra je een concreet doel voor ogen hebt? Improve Your Business English heeft werkelijk voor élk doel een passend hulpmiddel. Of dit nu een training, cursus, coachingstraject, conversatiegroep of e-boek is: bij ons vind je het antwoord op je hulpvraag. In dit artikel worden al onze producten duidelijk op een rij gezet, zodat je direct weet waar je terecht kunt!

Live Trainingen

Heb je behoefte aan meer begeleiding? Dan zijn de Live Trainingen misschien wel iets voor jou. Improve Your Business English biedt Personal Coaching aan, waar je persoonlijk begeleid wordt door een van onze top taalcoaches. Dit is een-op-een, waardoor jij in het Engels het beste tot je recht komt. Daarnaast is er een mogelijkheid tot Incompany trainingen, wat een praktijkgerichte en effectieve bedrijfstraining is waarin jij en collega’s samen je zakelijk Engels tot een hoger niveau kunt tillen.

Bite Size Boost

In korte tijd toch enorme sprongen maken met het verbeteren van je zakelijk Engels? Ter voorbereiding op een presentatie, speech, interview of belangrijk sollicitatiegesprek? Dan is een Bite Size Boost iets voor jou. Dit is een effectief, kort, snel, en super praktijkgericht. En: specifiek gericht op één doel.

Master Your Business English

Ga je liever zelf aan de slag? Misschien is het boek Master Your Business English dan wat voor jou. Dit boek legt je aan de hand van de Improve-methode uit hoe jij je zakelijk Engels kunt professionaliseren. Daarnaast krijg je vele downloads en oefeningen gratis bij het boek!

Online Trainingen

Ook kun je op eigen houtje aan de slag gaan met een van onze Online Trainingen. Wil je graag je grammaticakennis verbeteren? Dan is Improve Your Grammar wat voor je. Ga je liever aan de slag met het vergroten van je woordenschat? Check dan de Improve Your Vocabulary eens.

IMPRESS with your Business English – Een e-boeken serie

Dat is nog niet alles. Improve Your Business English heeft namelijk maar liefst vijf e-boeken, specifiek op thema, die je kunnen helpen met het verbeteren van je zakelijk Engels.
✓ IMPRESS in een Engelse meeting
✓ IMPRESS met je Engelse uitspraak
✓ IMPRESS met je Engelse e-mail
✓ IMPRESS met je Engelse presentatie en
✓ IMPRESS je Engelstalige klanten.
En, het zesde boek is on its way! Impress met je Engelse smalltalk komt namelijk later dit jaar uit!

Neem contact op

Natuurlijk denken wij graag met je mee. Ben je er niet helemaal uit hoe jij je zakelijk Engels het beste kunt verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op, en dan kijken we samen hoe jij het beste aan de slag kunt gaan! Klik op deze link en vul het formulier in om contact op te nemen!

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *