engels netwerkgesprek

Zo start je een interessant netwerkgesprek in het Engels

Netwerken is dé manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. En hoe beter jouw netwerkgesprek is, hoe sneller jij de aandacht trekt. In deze podcast hoor je 6 originele vragen om een interessant Engels netwerkgesprek te starten. Deze vragen zorgen ervoor dat je een origineel netwerkgesprek aangaat waarmee jij je onderscheidt van de personen met standaard netwerkgesprekken.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Zo start je een interessant netwerkgesprek in het Engels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engels netwerkgesprek 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *