Herkennen jullie dit?

Incompany Engels taaltraining - Video

Veel professionals hebben sinds de middelbare school niets meer aan hun Engels gedaan. Zij spreken het wel, maar als het puntje bij paaltje komt, ontbreekt het vooral aan parate kennis.

Ze schuiven liever een collega naar voren als het te moeilijk wordt. Dat kan anders en beter!

Het is namelijk niet zo dat ze het Engels niet begrijpen. De passieve kennis van de meeste Nederlanders is redelijk en dat geldt voor jullie werknemers vast ook, waardoor ze alles in het Engels best kunnen volgen en de mails kunnen lezen, maar vaak ontbreekt het aan actieve kennis.

Bij de actieve kennis gaat het erom dat ze vlot kunnen reageren, niet hakkelen en woorden paraat hebben, zodat ze ook nuance kunnen aanbrengen en de diepte in kunnen. Het gaat er vooral om dat de werknemer zich zelfverzekerd voelt als hij of zij Engels spreekt. Dat komt zeker ook ten goede aan het werkplezier.

Tegenwoordig is het lang niet altijd zo dat het Engels alleen nodig is in het contact met klanten of hoofdkantoren. Steeds vaker switchen hele bedrijven naar de voertaal Engels omdat er steeds meer collega’s uit het buitenland komen. Ook intern is het is dan belangrijk om jezelf goed verstaanbaar te kunnen maken.


Willen jullie als bedrijf weten hoe jullie de werknemers kunnen helpen beter en vooral met meer gemak in het Engels te communiceren? Als afdeling, als team of een anders ingedeelde groep?

Laten we dan even bellen of Zoomen.

Plan hier een afspraak in


💡 Ontvang je liever eerst onze incompany brochure? Stuur dan een mail naar anneke@improveyourbusinessenglish.nl.

Zij gingen u voor
Incompany Engels taaltraining - Dekra
Incompany Engels taaltraining - Onior
Incompany Engels taaltraining - whyz
Incompany Engels taaltraining - I
Incompany Engels taaltraining - Translink
Incompany Engels taaltraining - Innovatec
Incompany Engels taaltraining - Unit4
Incompany Engels taaltraining - Valegis

Incompany Engels taaltraining

Geheel afgestemd op jullie tempo en wensen!

Waarom incompany?

Incompany Engels taaltraining - Online trainingen
Let me explain…

Een incompany taaltraining Engels is een fantastische manier om jullie medewerkers naar het highest possible level te tillen!

Al onze trainingen zijn heel praktisch en to-the-point en erop gericht om de kennis van de deelnemer te vergroten.

Dit levert jullie bedrijf tijd en dus geld op én jullie komen zowel intern als extern veel professioneler over.

Er zijn veel varianten mogelijk. Lange of korte trainingen, verspreid over hele dagen of dagdelen. Live, online via het online platform, via Zoom (of een andere manier van videobellen) of een combinatie daarvan. Workshops, maar denk ook eens aan een themadag.

Het resultaat Van tevoren stemmen we met de deelnemers en degene die de aanvraag doet af wat het doel van de training is. Vaak is er een verschil tussen 'what they want' en 'what they need' dus maken we dit altijd bespreekbaar. De taalcoach houdt tijdens de training altijd een vinger aan de pols, zodat er ook tussendoor eventueel bijgestuurd kan worden.

About us

Incompany Engels taaltraining - Online trainingen
    Anneke Drijver is de founder en eigenaar van Improve Your Business English. Met het team van taalcoaches heeft ze maar een missie, jullie medewerkers van hun middelbare school Engels afhelpen zodat ze vol zelfvertrouwen in het Engels kunnen communiceren. Zodat de medewerkers, ook in het Engels, volledig zichzelf kunnen zijn.

    Een veel gestelde vraag is: is het mogelijk om een groep te hebben van verschillende taalniveaus en/of functies? Dat hangt sterk af van het doel van de incompany training. Is een training gericht op conversatie of mondeling communiceren dan kan dat zeker wel, omdat je ook 'in real life' met mensen van verschillende niveaus moet communiceren. Is de training gericht op de grammatica en basis van de taal, dan hangt het af van het niveauverschil tussen de medewerkers. Dit brengen we altijd vooraf in kaart voor een zo groot mogelijk ROI.

    Er is een scala aan mogelijkheden om dat te bereiken. Online of offline. Zelfstandig of met begeleiding van een taalcoach.

    Hoe dan ook is er een geschikte, praktijkgerichte cursus zakelijk Engels om jullie op het gewenste niveau te krijgen. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak voor onze incompany trainingen.


Incompany Engels taaltraining - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat jullie na afloop niet volledig tevreden zijn, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Bas de Smit - Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Ik kan de sessie beschrijven als laagdrempelig, informeel, afwisselend maar wel intensief
“In april 2019 heeft Anneke Drijver een ééndaagse Instant Business English Boost Sessie gedaan met mijn commerciële team. De leeftijd van deze groep varieerde van 52 tot 23 jaar oud. De vaardigheid in de Engelse taal varieerde niet minder. Voor ...
Lees meer
Bas de Smit - Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Miele Nederland BV - Eric Steffers, Servicemanager Professional
Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items sluit ze aan bij mijn zakelijke behoefte
“Anneke weet je met haar wijze van trainen te enthousiasmeren om je verder te verdiepen in de Engelse taal. Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items als ‘’Impress met je Engelse e-mail’’ en ‘’Impress met je Engelse presen ...
Lees meer
Miele Nederland BV - Eric Steffers, Servicemanager Professional