zakelijk engels incompany


Zelfverzekerd in het Engels communiceren

Als bedrijf wil je natuurlijk het liefst dat iedereen dit kan. Je wilt ten slotte dat alle werknemers hun functie zo goed mogelijk uitvoeren, ook in een internationale setting, of dit nu extern of intern is.

Als het Engels niet toereikend is dan heeft dit invloed op hoe iemand zich voelt en wat hij/zij al dan niet aanpakt. En natuurlijk ook op hoe goed dit gebeurt, of er miscommunicatie ontstaat en hoeveel tijd een taak in beslag neemt.

In dat geval vormt het Engels een belemmering bij het goed uitvoeren van een functie, wat vast niet wenselijk is.

Gelukkig heeft iedereen in Nederland Engels op school gehad, dus een zekere basis is er altijd, ook door alles wat wij om ons heen horen en zien. Niemand begint op nul, maar iedereen heeft het Engels na school wel anders of niet ingezet.

Wat reik je als bedrijf dan aan? Wat is handig? En vooral wat is het meest effectief?

Verder op deze pagina licht ik dit nog toe, maar je kunt ook hieronder via de oranje button meteen een vrijblijvende afspraak inplannen.

Zij gingen jullie voor
Incompany Engels taaltraining - Dekra
Incompany Engels taaltraining - Onior
Incompany Engels taaltraining - whyz
Incompany Engels taaltraining - I
Incompany Engels taaltraining - Translink
Incompany Engels taaltraining - Innovatec
Incompany Engels taaltraining - Unit4
Incompany Engels taaltraining - Valegis

Incompany Engels taaltraining

Geheel afgestemd op jullie tempo en wensen!

Waarom incompany?

Let me explain…

Een incompany taaltraining Engels is een fantastische manier om jullie medewerkers naar het highest possible level te tillen!

Al onze trainingen zijn heel praktisch en to-the-point en erop gericht om de kennis van de deelnemer te vergroten.

Dit levert jullie bedrijf tijd en dus geld op én jullie komen zowel intern als extern veel professioneler over.

Er zijn veel varianten mogelijk. Lange of korte trainingen, verspreid over hele dagen of dagdelen. Live, online via het online platform, via Zoom (of een andere manier van videobellen) of een combinatie daarvan. Workshops, maar denk ook eens aan een themadag.

Het resultaat Van tevoren stemmen we met de deelnemers en degene die de aanvraag doet af wat het doel van de training is. Vaak is er een verschil tussen 'what they want' en 'what they need' dus maken we dit altijd bespreekbaar. De taalcoach houdt tijdens de training altijd een vinger aan de pols, zodat er ook tussendoor eventueel bijgestuurd kan worden.

Er is een scala aan mogelijkheden om dat te bereiken. Online of offline. Zelfstandig of met begeleiding van een taalcoach.

Hoe dan ook is er een geschikte, praktijkgerichte cursus zakelijk Engels om het gewenste resultaat te bereiken. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak voor onze incompany trainingen.

Ter inspiratie

  Ter inspiratie een aantal mogelijkheden:

  Het verbeteren van de basis

  Om zowel mondeling als schriftelijk met gemak te communiceren, is het belangrijk dat de basis van het Engels op orde is. Het hoeft niet perfect te zijn, maar het mag niet belemmeren. We bieden hiervoor een praktische online training – Improve Your Grammar – die individueel ingezet kan worden. (Voor groepen is er een aantrekkelijke korting.) Hoe vorm je een zin, hoe vervoeg je een werkwoord en welke werkwoordstijd moet je gebruiken. Lees hier meer...

  Incompany traject

  Wil een team of een groep collega’s beter in het Engels leren communiceren? Zet dan een incompany traject in. Dit wordt geheel afgestemd op het leerdoel, de wensen en de behoeften van deze groep.

  Dit kan er bijvoorbeeld zo uitzien: 5 x 2,5 uur indien live of 10 x 75 minuten indien via videobellen. Voor max 10 medewerkers.

  Full focus dagen

  Is er een bepaalde vaardigheid die level up moet? Bijvoorbeeld presenteren, rapporteren, vergaderen, telefoneren, het schrijven van e-mails of onderhandelen kies dan voor een full focus dag. Een hele dag (of twee dagen) aan de slag om snel resultaat te boeken op een bepaald vlak. Praktijkgericht en heel effectief.

  Workshops

  Wil je tijdens een teamdag of ander event, het Engels even aanstippen, om de mensen uit te dagen en wat bij te leren? Kies dan voor een workshop van een halve dag, bijvoorbeeld met als thema 'de 10 meest gemaakte fouten in het Engels.' Dat zet iedereen op een luchtige manier weer even op scherp.
Incompany Engels taaltraining - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat jullie na afloop niet volledig tevreden zijn, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Bas de Smit - Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Ik kan de sessie beschrijven als laagdrempelig, informeel, afwisselend maar wel intensief
“In april 2019 heeft Anneke Drijver een ééndaagse Instant Business English Boost Sessie gedaan met mijn commerciële team. De leeftijd van deze groep varieerde van 52 tot 23 jaar oud. De vaardigheid in de Engelse taal varieerde niet minder. Voor ...
Lees meer
Bas de Smit - Manager Sales, Marketing en Communicatie, Munckhof
Miele Nederland BV - Eric Steffers, Servicemanager Professional
Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items sluit ze aan bij mijn zakelijke behoefte
“Anneke weet je met haar wijze van trainen te enthousiasmeren om je verder te verdiepen in de Engelse taal. Met de begeleiding, haar enthousiasme en speciale items als ‘’Impress met je Engelse e-mail’’ en ‘’Impress met je Engelse presen ...
Lees meer
Miele Nederland BV - Eric Steffers, Servicemanager Professional