Vind je het lastig om in het Engels een zin te vormen?

<improve your grammar

Een zin te formuleren terwijl je spreekt? Moet je enorm nadenken over welk woord waar moet komen of welke werkwoorden je moet gebruiken en hoe?

Dan is het belangrijk om even terug te gaan naar de basis.

Daarmee bedoel ik dus niet terug de schoolbanken in of een ellenlange cursus volgen, maar even goed leren hoe je een zin opbouwt, zodat je daar vervolgens niet meer mee bezig hoeft te zijn als je in het Engels communiceert.

Zodat het Engels een middel wordt waarmee jij internationaal ook zelfverzekerd je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wil je weten of Improve Your Grammar geschikt voor jou is of heb je vragen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de oranje button hieronder.

Zij gingen u voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
Valegis

Improve Your Grammar

Jouw basis om zelfverzekerd in het Engels te communiceren!

Twijfel je of Improve Your Grammar geschikt voor jou is? Plan dan hier een afspraak met ons in, en we’ll figure it out.

Waarom is dit belangrijk?

Let me explain… Vergelijk het met een appeltaart bakken zonder het recept of een tenniswedstrijd spelen zonder dat je de regels kent. Er komt misschien wel iets van terecht, maar niet dat wat je voor ogen hebt.

En zo is het ook met grammatica. Grammatica is de basis van de taal. Dat wat je nodig hebt om een zin te kunnen vormen.

Vaak wordt gedacht ik ken niet genoeg woorden, maar dat is echt stap twee. Je kunt een pracht woordenschat hebben, maar als je moeite hebt om een zin te vormen of een werkwoord te vervoegen dan komt je verhaal niet over.

Het Engels is een vaardigheid en ook jij kunt dat leren. Een talenknobbel heb je hier niet voor nodig en ook jouw ervaring op de middelbare school is hiervoor geen maatstaf. (Gelukkig maar 🤪) Je gaat er zoveel profijt van hebben!

Improve You Grammar is een no-nonsense online training en dé manier om je Engels snel en voorgoed op de rit te krijgen. Of het nu gaat om het maken van goede zinnen, het gebruik van de juiste werkwoordstijden of het vervoegen van de werkwoorden.

In deze training leer je hoe je een goede Engelse zin vormt, zodat je minder aarzelt, waardoor je zelfverzekerder wordt en duidelijker overkomt!

Wat is Improve Your Grammar?

Improve Your Grammar is een online training voor business professionals waarin je leert om zonder aarzelen, goede Engelse zinnen te vormen door het gebruik van de juiste woordvolgorde, de juiste werkwoordstijd en de juiste vervoeging van het werkwoord.

  • De training bestaat uit 3 modules – totaal 15 lessen
  • Je krijgt direct toegang tot alle modules
  • Je werkt in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt
  • Elke les bestaat uit een video, downloadbare uitleg en oefeningen, plus handige tips
  • Klik hier voor een korte preview van de training en de leeromgeving.
  • 5 keer per jaar kun je deelnemen aan een Q&A - gratis - voor al je vragen!
  • Je rondt elke module af met een uitgebreid assessment
  • De tijdsinvestering bedraagt ca. 15 uur
  • Je blijft toegang houden, dus je kunt alles zo vaak herhalen als nodig
  • Check ook de veelgestelde vragen onderaan deze pagina even 😉

De investering bedraagt 395,- ex btw. Klik op de roze button hieronder om Improve Your grammar aan te schaffen en direct te beginnen.


Improve Your Grammar - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Geen zin in een online training?

Of past een online training niet bij jou? Kies dan voor een exclusieve VIP dag! In een dag tijd leer jij alle lesstof van deze online training: de werkwoordstijden, vervoegingen en woordvolgorde. We doen oefeningen en je wordt volledig aan de hand meegenomen en krijgt alles persoonlijk uitgelegd. Intensief maar doeltreffend.

Live op locatie in de omgeving Utrecht en inclusief lunch. Investering: 1295 ex btw.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar: anneke@improveyourbusinessenglish.nl.

Reviews

Henk Meulstee - Sales Engineer, Flier Systems
Je voelt je zekerder en krijgt meer zelfvertrouwen om in groepen te spreken
"Vroeger dacht ik waarom zou ik Engels moeten leren? Ik ga de techniek in en daar heb ik het toch niet voor nodig. Dat was ook zo, met mijn schoolengels redde ik het prima tijdens installatieklussen in het buitenland. Totdat ik 10 jaar geleden gevraa ...
Lees meer
Henk Meulstee - Sales Engineer, Flier Systems
Raf Nijs - Consultant, Inspark
Wat ik heb geleerd, gebruik ik zowel zakelijk als privé
"De Training Improve Your Grammar heeft mij geleerd om beter gebruik te maken van vervoegingen en bijhorende zinsbouw, die ik in mijn dagelijkse conversaties zowel zakelijk als privé gebruik."
Raf Nijs - Consultant, Inspark

Frequently Asked Questions

Hoe krijg ik toegang tot Improve Your Grammar?
Tijdens je aanmelding, maak je een inlognaam en wachtwoord aan. Na betaling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en de gehele training.
Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is bedoeld voor professionals die de Engelse taal gebruiken tijdens hun werk, maar geen goede basis (meer) hebben. Je weet niet of je de juiste werkwoordstijd gebruikt, weet vaak niet of je zin klopt en als je iets moet schrijven kost het je te veel tijd.
Hoeveel tijd moet ik investeren?
Minimaal 15 uur, maar het hangt er natuurlijk vanaf hoe snel je leert, hoe intensief je aan de slag gaat, wat je nog wel weet en hoeveel ‘slechte gewoonten’ je moet afleren.
Kan ik alle materialen downloaden?
Ja, de video’s en pdf’s zijn allemaal te downloaden.
Kan de training ook worden aangeschaft op factuur?
Zeker, stuur hiervoor een mail naar anneke@improveyourbusinessenglish.nl.
Ontvang ik een certificaat na afloop?
Dat kan, stuur nadat je de hele training hebt doorlopen een mail naar anneke@improveyourbusinessenglish.nl en wij verzorgen een deelnemerscertificaat.