Let me introduce...

Improve Your Grammar

<improve your grammar

De meest doeltreffende cursus om de grammaticale basis van jouw Engels snel en eenvoudig op orde te krijgen.

In deze overzichtelijke online cursus word je stap-voor-stap meegenomen in de grammaticale basis van het Engels. Zo hoef jij voortaan niet meer na te denken over hoe je een zin formuleert in de juiste werkwoordstijd, maar kun je je focussen op dat wat je in het Engels wilt communiceren.

Zij gingen je voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
Valegis

Voordat ik je alles over deze cursus vertel, laten we eerst eens kijken of deze cursus geschikt voor jou is.

Improve Your Grammar is geschikt voor jou wanneer je nu hakkelt als je in het Engels communiceert omdat je in je hoofd vooral bezig bent met HOE je iets in het Engels zegt in plaats van WAT je wilt zeggen.

Je aarzelt als je tijdens een meeting iets naar voren wilt brengen. Ook baal je dat het je zoveel tijd kost om bijvoorbeeld een e-mail te schrijven omdat je gewoon niet weet hoe je de juiste zin vormt en welke werkwoordstijd je moet gebruiken.

Improve Your Grammar is zeker ook geschikt voor jou als je met meer gemak en plezier in het Engels wilt communiceren.

Je bent een...

 • Salesprofessional
  die zijn/haar Engels moet verbeteren om duidelijker en zelfverzekerder te communiceren met internationale klanten en teams.
 • HR-manager of recruiter
  die regelmatig in het Engels moet communiceren tijdens sollicitatiegesprekken, trainingssessies en interne communicatie binnen internationale organisaties.
 • Marketing en communicatieprofessional
  die verantwoordelijk is voor het opstellen van Engelstalige content, zoals persberichten, blogs, en social media posts, en die zijn/haar grammaticale nauwkeurigheid wil verbeteren.
 • Zakelijk professional
  die zich schaamt voor zijn/haar middelbare school Engels, in het Engels even kundig wil overkomen als in het Nederlands en in het Engels gerespecteerd wil worden.
If so, dan ben je helemaal op de juiste plek!

Improve Your Grammar zal ervoor zorgen dat de basis van jouw Engels klopt, zodat je professioneler kunt communiceren en in het Engels jezelf kunt zijn.

cursus grammatica

Aan het einde van deze cursus kun jij...

 • Alle Engelse werkwoordstijden op de juiste manier gebruiken.
 • Makkelijker uit je woorden komen.
 • De werkwoorden op de juiste manier vervoegen.
 • De juiste woordvolgorde in een zin bepalen.
 • Correcte Engelse zinnen vormen: bevestigend, ontkennend en vragend.
 • Zonder aarzelen Engelse zinnen aan elkaar rijgen.

Training Engels - Boek: Master Your Business English

Oprichter en eigenaar van Improve Your Business English en executive taalcoach

Anneke, de creator van deze cursus en jouw taalcoach, heeft meer dan 10 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Zij heeft een opleiding tot tolk/vertaler gedaan, tientallen boeken vertaald, jaren in het internationale bedrijfsleven gewerkt en honderden professionals begeleid om met meer gemak en impact in het zakelijk Engels te communiceren.

Ook is zij auteur van het boek Master Your Business English - Communicate with Power in 7 Simple Steps en verschillende e-boeken uit de serie: IMPRESS with your Business English. In haar lesstijl is zij vooral zeer to-the-point en praktijkgericht.

Wat zeggen de cursisten?

Henk Meulstee - Sales Engineer, Flier Systems
Je voelt je zekerder en krijgt meer zelfvertrouwen om in groepen te spreken
"Vroeger dacht ik waarom zou ik Engels moeten leren? Ik ga de techniek in en daar heb ik het toch niet voor nodig. Dat was ook zo, met mijn schoolengels redde ik het prima tijdens installatieklussen in het buitenland. Totdat ik 10 jaar geleden gevraa ...
Lees meer
Henk Meulstee - Sales Engineer, Flier Systems
Henriette van Duijn -
Grammarboost
"Improve your Grammar is nuttig voor zowel beginners als gevorderden. Als je geen native speaker bent dan blijft het best moeilijk om de grammatica perfect toe te passen. Anneke helpt je daarbij en legt je uit waarom iets is zoals het is. Af en toe e ...
Lees meer
Henriette van Duijn -

Improve Your Grammar


Wat bevat deze cursus?

Improve Your Grammar is een online cursus waarin je - once and for all - leert om zonder aarzelen, goede Engelse zinnen te vormen door het gebruik van de juiste woordvolgorde, de juiste werkwoordstijd en de juiste vervoeging van het werkwoord. De online academy is toegankelijk via je computer of de handige app!


 • Inhoud
  Improve Your Grammar bestaat uit 3 modules – totaal 15 lessen
  Module 1 behandelt de tegenwoordige tijden, module 2 de verleden tijden en module 3 de toekomende tijden. Hoe je de werkwoorden vervoegt en de juiste woordvolgorde in een zin komen in elke les aan bod. Door deze praktische opbouw houd je overzicht en wordt het heel logisch wanneer je welke werkwoordstijd gebruikt.

 • Toegang
  Je krijgt direct toegang tot alle modules, zodat je zelf controle hebt over je tempo en wat je wanneer doet. En je behoudt onbeperkt toegang, dus je kunt altijd weer iets terugzoeken of herhalen. Doe het via je computer of de handige app!

 • Lesmateriaal
  Elke les bestaat uit een video, downloadbare uitleg en oefeningen, plus handige tips. Omdat je de lesstof op verschillende manieren krijgt aangeboden, is het makkelijker te begrijpen en blijft het beter hangen.

 • Test yourself
  Elke module rond je af met een uitgebreid online assessment zodat je precies weet wat je helemaal beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden.

 • Tijdsinvestering
  De doorlooptijd van Improve Your Grammar bedraagt ca. 15 uur, bijvoorbeeld 4 weken lang een paar uur 's middags, maar je kunt dit helemaal zelf bepalen. Omdat je toegang blijft houden, kun je alles bovendien herhalen zo vaak je wilt.
Preview van de training en de online leeromgeving

BONUS


bonus5 keer per jaar een online Q&A sessie!
Tijdens de Q&A kun je inhoudelijke vragen stellen over Improve Your Grammar. Over de theorie en over de oefeningen. Of je kunt vragen stellen over hoe je het het beste kunt aanpakken. De Q&A wordt opgenomen en komt in de online academy te staan. Heb je zelf geen vragen, dan leer je ook enorm van de vragen van anderen. Zijn er geen vragen dan doen we een paar oefeningen en krijg je aanwijzingen mbt de verschillende werkwoordstijden. Super waardevol.
Improve Your Grammar - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien je de cursus hebt doorlopen, de oefeningen en assessments hebt gemaakt en toch het gewenste resultaat niet behaalt, dan garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Vragen van medecursisten
voordat ze aan de cursus begonnen

Hoe krijg ik toegang tot Improve Your Grammar?
Tijdens je aanmelding, maak je een inlognaam en wachtwoord aan. Na betaling krijg je direct toegang tot de online academy en de gehele cursus.
Voor wie is deze training geschikt?
Deze cursus is bedoeld voor professionals die de Engelse taal gebruiken tijdens hun werk, maar geen goede basis (meer) hebben. Je weet niet of je de juiste werkwoordstijd gebruikt, weet vaak niet of je zin klopt en als je iets moet schrijven kost het je te veel tijd.
Is er ook een app?
Jazeker! De app kun je downloaden op je telefoon, maar je hebt ook toegang tot de online academy via je computer.
Hoeveel tijd moet ik investeren?
Minimaal 15 uur, maar het hangt er natuurlijk vanaf hoe snel je leert, hoe intensief je aan de slag gaat, wat je nog wel weet en hoeveel ‘slechte gewoonten’ je moet afleren.
Kan ik alle materialen downloaden?
Ja, de video’s en pdf’s zijn allemaal te downloaden.
Kan de training ook worden aangeschaft op factuur?
Zeker, stuur hiervoor een mail naar anneke@improveyourbusinessenglish.nl.
Ontvang ik een certificaat na afloop?
Dat kan, stuur nadat je de hele training hebt doorlopen een mail naar anneke@improveyourbusinessenglish.nl en wij verzorgen een deelnemerscertificaat.

Nog niet 100% overtuigd?

Graag geef ik je mijn perspectief op een van de volgende redenen. (Ja, ik heb ze vaker gehoord.)

 • "Ik was vroeger op school heel slecht in Engels."
  Dan snap ik dat het ingewikkeld lijkt om juist hiermee aan de slag te gaan. Maar, het Engels is een vaardigheid, en elke vaardigheid kun je leren. Daarom neem ik je persoonlijk stap voor stap mee.
 • "Ik heb een druk leven en niet veel tijd."
  Het is belangrijker om steeds een stukje te doen, dan er heel veel tijd in te stoppen. Bovendien krijg je de tijd die je nu investeert dubbel en dwars terug, omdat het je tijd gaat besparen tijdens het werk.
 • "Ik heb geen talenknobbel."
  No problem, een talenknobbel is fijn als je gedichten wilt gaan schrijven, maar een goede basis van het Engels krijgen, dat kan echt iedereen. Jij ook!

Klik hier om de cursus aan te schaffen en meteen te beginnen

Improve Your Grammar

🛒 € 395,- ex btw