Herken je dit?

<improve your grammar

Als je Engels spreekt, ben je dan steeds bezig met hoe je iets gaat zeggen? Welke woorden je moet gebruiken? Hoe je een zin opbouwt?

Dat betekent dat er een bepaalde basis ontbreekt om vlot in het Engels te kunnen communiceren.

Tegen het opfrissen van die basis hik je misschien aan (am I right 🤪), maar ik wil je toch uitdagen om dit once-and-for-all achter je te laten. Het gaat je namelijk zo veel opleveren.

Ik wil je uitnodigen om samen aan de slag te gaan om de werkwoordstijden, vervoegingen en zinsvolgorde een superboost te geven. Heel pragmatisch en vooral ook heel praktisch.

Waarvoor ik je uitnodig? Voor Improve Your Grammar Live!
IMPROVE YOUR GRAMMAR LIVE

Een grammaticaboost voor je zakelijk Engels

Improve Your Grammar LiveWat is het?


  • Improve You Grammar Live is een hybride training - Live sessies via Zoom in combinatie met de online training Improve Your Grammar.
  • Online training: Improve Your Grammar is een online training gericht op werkwoorden, werkwoordstijden en zinsopbouw. Je ontvangt alles zoals op de website omschreven en je blijft toegang houden, ook na deze periode. Voor alle details over deze online training klik hier.
  • Live sessies: Tijdens de live sessies neem ik je persoonlijk mee en leg ik je alle materie stap voor stap uit. Overzichtelijk, praktisch en doable. De live sessies zijn op 20 maart, 27 maart, 10 april, 17 april en 24 april. Alle sessies zijn op woensdag van 9:00 tot 10:00.
  • De live sessies zijn via Zoom. Het wordt opgenomen. Je kunt terugkijken en ontvangt hiervoor automatisch een link.
  • Prijs: 395 ex btw. Vroegboekkorting: 50 euro als je je voor 13 maart aanmeldt
  • Ik neem je persoonlijk mee in deze laagdrempelige training.
  • Alleen bij voldoende deelnemers.

Doe je mee?


More info...


Voor wie is deze training?
Voor de professional die meestal twijfelt of een Engelse zin wel klopt, te hard moet nadenken tijdens het spreken, die de grammatica niet beheerst. Of beter gezegd voor wie het geen parate kennis is. (Yes, ook als je hiervoor al eerder een training hebt gedaan.)

Let wel, ik bedoel zeker niet dat je grammatica helemaal perfect moet zijn, maar het streven is, dat de zinsopbouw je niet meer belemmert als je Engels spreekt, zodat je je kunt focussen op dat WAT je wilt zeggen en niet HOE je het moet zeggen.

Waarom NU meedoen?
De belangrijkste redenen: de inhoud is onmisbaar, we gaan het echt samen doen, het is dé stok achter de deur om eindelijk een serieuze stap met je Engels te gaan zetten.

Vragen? Stuur een mail naar: anneke@iybe.nl

Ik meld mij aan!
Personal Coaching - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.