Herken je dit?


Hakkel en aarzel je als je Engels spreekt? Dat komt hoogstwaarschijnlijk doordat je kennis van de grammatica en dan met name van het vervoegen van de werkwoorden, het kiezen van de juiste werkwoordstijd en de juiste zinsvolgorde geen parate kennis is.

Grammatica is natuurlijk niet echt een super sexy onderwerp, maar wel heel essentieel om vlot in het Engels te kunnen communiceren. Bovendien is het verbeteren hiervan heel erg doable.

Hoewel het misschien iets is waar je geen zin in hebt en al jaren tegenop ziet (am I right 🤪), wil ik je toch uitdagen om dit once-and-for-all achter je te laten. Het gaat je namelijk zo veel opleveren.

Daarom wil ik je uitnodigen om samen aan de slag te gaan om de werkwoordstijden, vervoegingen en zinsvolgorde een superboost te geven. Heel pragmatisch en vooral ook heel praktisch.

Waarvoor ik je uitnodig? Voor Improve Your Grammar Live!
IMPROVE YOUR GRAMMAR LIVE

Een grammaticaboost voor je zakelijk Engels

Improve Your Grammar LiveWat is het?


  • Improve You Grammar Live is een hybride training - Live sessies in combinatie met de online training Improve Your Grammar.
  • Online training: Improve Your Grammar is een online training gericht op werkwoorden, werkwoordstijden en zinsopbouw. Je ontvangt alles zoals op de website omschreven en je blijft toegang houden, ook na deze periode. Voor alle details over deze online training klik hier.
  • Live sessies: De live sessies zijn op 4 oktober, 11 oktober, 1 november, 8 november en 22 november. Alle sessies zijn op woensdag van 9:00 tot 10:00.
  • De live sessies zijn via Zoom. Het wordt opgenomen. Je kunt terugkijken en ontvangt hiervoor automatisch een link.
  • Prijs: 395 ex btw.
  • Ik neem je persoonlijk mee in deze laagdrempelige training.
  • Alleen bij voldoende deelnemers.


Doe je mee?


More info...


Voor wie is deze training?
Voor iedereen die met de werkwoorden, vervoegingen en werkwoordstijden in het Engels struggelt. Of beter gezegd voor wie het geen parate kennis is. (Yes, ook als je hiervoor al eerder een training hebt gedaan.)

Waarom NU meedoen?
De belangrijkste redenen: de inhoud is onmisbaar, we gaan het echt samen doen, het is dé stok achter de deur om eindelijk een serieuze stap met je Engels te gaan zetten en... de 50 euro korting als je je voor 25 september aanmeldt is mooi meegenomen!

Vragen? Stuur een mail naar: anneke@iybe.nl
Ik meld mij aan!
Personal Coaching - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.