Engelse grammatica regels

Improve your Basics: The 12 Rules of Grammar (deel 2)

In deze podcast ga ik door op die van twee weken geleden. Daar heb ik je namelijk de eerste 6 Rules of Grammar uitgelegd. Hiermee maakte ik een begin aan het bespreken van twaalf Engelse grammatica regels die jij wel móet weten. Of je nu een doorgewinterde business professional of een zakelijk ondernemer bent die voor het eerst een vergadering ingaat met internationale collega’s. Twijfel jij soms over de schrijfwijze van een Engels woord, welk voorzetsel je moet gebruiken, of wat de correcte zinstructuur is? Dan is dit lijstje perfect voor jou.

🔗 Klik hier voor de eerste podcast over de 12 Engelse grammatica regels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Improve your Basics: The 12 Rules of Grammar (deel 2) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse grammatica regels 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *