engelse lidwoorden voorzetsels

Improve your Basics: Engelse lidwoorden en voorzetsels

In de reeks Improve your Basics ga ik aan de slag met verschillende onderdelen die samen de basiskennis vormen voor goed en professioneel zakelijk Engels taalgebruik. Deze podcast reeks is daarmee nét dat geheugensteuntje of de herhaling die iedere professional verder zal helpen met zelfverzekerd Engels praten. Want, zodra je niet meer hoeft te twijfelen over sommige grammaticaregels of het juiste woord, kun je je focus leggen op jezelf zijn terwijl je bezig bent met zakelijk Engels.

Vandaag ga ik het hebben over Engelse lidwoorden en voorzetsels, die in het Engels articles en prepositions genoemd worden. Het gebruik van de Engelse lidwoorden en voorzetsels is in principe goed te doen, maar er kleven een aantal regeltjes aan vast die voor elke business professional van belang zijn. Daarom loop ik die vandaag duidelijk nog eens door, zodat je all about lidwoorden en voorzetsels weer duidelijk op een rij hebt!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Engelse lidwoorden en voorzetsels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse lidwoorden voorzetsels 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *